Къци Вапцаров прави поредното си запомнящо участие в Като две

...
Къци Вапцаров прави поредното си запомнящо участие в Като две
Коментари Харесай

Къци Вапцаров с любопитни признания за Капките

Къци Вапцаров прави следващото си запаметяващо присъединяване в " Като две капки вода ", а провокациите досега за него са, меко казано, изненадващи.

С типичния си професионализъм и възприятие за комизъм, несъмнено, тв водещият имитира по подобен немислим метод някои от облиците, които му се падат, че изправя публиката на крайници.

Какво се крие паметните осъществявания на Къци Вапцаров в " Капките " и с кого от останалите участници е станал доста непосредствен, вижте в идващите редове.

- Къци, с какви страсти си към средата на шоуто " Като две капки вода " и след към този момент няколко много запаметяващи се превъплъщения, които провокираха доста реакции и мнения?

- Леко изтощен. Шоуто е доста упорита работа и е изтощително. Но и превъзбуден от забавните задания, които имаме всяка седмица да изпълняваме. Да се приготвяме и учим нови части, непрестанно да надскачаме себе си. В началото си споделям: " Е това към този момент е невероятно да го изпея ", " Този текст е невероятно да съумея да го изговоря, толкоз бързо! ", " Този висок звук нямам никакъв късмет да го хвана! ", само че след упорита работа и неведнъж повтаряне и текста стартира самичък да се изговаря в устата, и тоновете все по-лесно се изпяват, и всичко си идва на мястото.

От друга страна, чувствам, че скоро ще свърши и стартира да ми става мъчително за сътрудниците и екипа. Някак си свикнахме да сме заети, да работим и да учим нови и нови песни. Работата там е извънредно занимателна и забавна. Крайният резултат, който феновете виждат, е групов труд на доста хора, с помощта на които се получава финалното осъществяване. Грим, маска, перука, костюм, режисура, осветяване.. и най-после твоето осъществяване.
 Къци Вапцаров с любопитни самопризнания за

- И има ли осъществяване, което досега ти е най на сърце?

- Остро присъщите като Майли Сайръс, Джорджано, Ела и Луис, в този момент и подготовката по Софи Маринова и Слави Трифонов, е извънредно предизвикателство.
 Къци Вапцаров с любопитни самопризнания за

- Като човек, който изпипва всеки подробност и постоянно е супер сериозен към себе си, по какъв начин гледаш на оценките на журито? Справедливи ли са постоянно съгласно теб?

- Всеки от нас би сметнал, че са несправедливи към него. Като чета мнения на фенове, всеки по друг метод счита, че се ощетява един или различен участник, на който той симпатизира. Като цяло работата на журито е извънредно виновна и считам, че не е елементарно да бъдат безпристрастни.. явно е, че разнообразни членове изпитват особени благосклонности към избрани участници, с цел да им споделят: " Ама ти знаеш аз какъв брой доста те обичам " и така…

- Допускам, че от време на време мненията на Фънки те изненадват неприятно. Мислиш ли, че иронията и отношението му на моменти са целенасочени?

- Не мога да разясня, попитай него. Работата на журЕто, както им викаше Рачков, е да разясняват единствено и само какъв брой близо си съумял да се приближиш до оригинала като държание, глас, лъчение.
 Къци Вапцаров с любопитни самопризнания за

- Мисля обаче, че мълчешком поддържа с отношение и държание Азис, при неговия вербален конфликт с Фънки неотдавна? Предполагам, че с него поддържате другарски връзки, освен в границите на шоуто?

- Разбира се, че го поддържах, освен мълчешком, а даже и гласно. В същото шоу им споделих, че след нашите осъществявания, като че ли се чудят по какъв начин да открият недостатък, за който да се заловен. Което е демотивиращо. Ние се трудим доста и не заслужаваме пренебрежение. А и това е занимателно предаване, а не " Мелодия на годината " или " Златният Орфей ".

Смятам, че е редно да се разясняват положителните страни на нашите достижения и опитите ни да се доближим до оригинала. Ясно е, че не сме истинските реализатори. Ние, в случай че бяхме като тях, нямаше да живеем тук (смее се).

Азис го срещнах за първи път тук, не се познавахме и съм впечатлен. Изключително внимателен, интелигентен, хуманен е и считам към този момент добър другар. Има възприятие за истина и по тази причина тогава сподели, каквото мисли, без да бъде недодялан и да се държи невъзпитано. На 100% стоя зад неговото мнение!
 Къци Вапцаров с любопитни самопризнания за

- Какво остава прикрито за феновете от задкулисието на " Капките " по-специално за теб?

- Всичко е очевидно. Само десетките часове работа върху песните на всеки от нас, си остава при него. За да изпееш свободно едно такова парче, на непознат език и то с непознат тембър, глас и фасон, се желае доста, доста пъти да го слушаш и въртиш.
 Къци Вапцаров с любопитни самопризнания за

- В " Маскираният артист " ти се постановяваше да лъжеш околните си и да пазиш облика в загадка, за разлика от в този момент. Какви мнения и препоръки получаваш в този момент от тях?

- Никакви. Никой не ми се меси. Всеки е задоволително ангажиран със своите си каузи. Само ме изпращат на лайф и ми се радват (усмихва се). Първата вечер се прибрах у дома с маската на Тил Линдеман от Рамщайн и фамилията, изключително котките, ме гледаха изключително озадачено. Последните страхливо се доближаваха до лицето ми, душейки го, чудейки се кой е този.

- Какво следва за Къци Вапцаров след " Капките "?

- Продължавам с филмовия си дебют. Финализирам кастинга и от есента започваме да снимаме. Тогава ще приказвам повече по тематиката. Очаква ме извънредно кино премеждие, което ще снимаме в две страни, със разбъркан екип от българи и скандинавци и то най-вероятно зимата.
 Къци Вапцаров с любопитни самопризнания за

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР