Къци Вапцаров отново се превърна в истинска сензация с поредното

...
Къци Вапцаров отново се превърна в истинска сензация с поредното
Коментари Харесай

Къци Вапцаров предизвика фурор като Джорджано в Капките


Къци Вапцаров още веднъж се трансформира в същинска сензация с следващото си преобразяване в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода ”, видя HotArena.

Шоуменът пресъздаде най-големия шлагер на интернет звездата Джорджано „ Отиваме на ваучър ”. Гласовитият Къци с лекост се оправи с подправеното носово пеене. Брилянтната реплика на артиста го изстреля на второто място за вечерта поради още по-доброто преобразяване на Фики в Рей Чарлз.

 

Още когато разбра, че ще би трябвало да извършва ария на Джорджано предишния понеделник, Къци  бе шокиран. Метаморфозата му обаче се оказа толкоз сполучлива, че журиращите Хилда Казасян и Фънки даже му намекнаха, че е като същински двойник на Джорджано. Синеокият реализатор присъстваше в залата и изгледа от първия ред паметната реплика на Къци. До него сияеше неговата майка. Хилда обаче не се сдържа и призна, че оригиналът пее много подправено.

Имитацията на Къци отприщи хиляди мнения в обществените мрежи. Зрителите недоволстваха, че журито неглижира осъществяванията на Вапцаров, който всякога поставя голям труд, с цел да се приближи до оригинала. Бутонът на шанса, който както е известно, не избира песните на инцидентен принцип, постоянно му дефинира най-трудните задания.

Джорджано или Мирослав Стоянов, както е същинското име на изпълнителя от Стара Загора, не пропусна да означи, че обликът му по никакъв начин не е елементарен за подражаване. „ Според мене обликът на Джорджано е доста сложен за реплика. Вие сте се постарали доста добре и обликът ми хареса ”, призна ексцентрикът.

Преди 8 години интернет сензацията Джорджано потвърди, че неналичието на музикален гений и неуместните текстове не са спънка да станеш известен в родния шоубизнес. Характерният му аутистично-фъфлещ жанр завладя обществените мрежи освен в България, а по целия свят и единствено за няколко часа натрупа стотици мнения и хиляди споделяния. Към днешна дата емблематичният шлагер на Джорджано „ Отиваме на ваучър ” има над милион и половина гледания в най-популярния уебсайт за видеосподеляне.

34-годишният Мирослав живее в Стара Загора, няма музикално обучение, приключил е професионална гимназия по облекло и туризъм с профил „ Готварство ”. Не е известно какъв брой е добър с черпака, само че несъмнено е наясно с рецептата за основаване на шлагери. Най-много поддръжници Джорджано има измежду американците и британците, които настояват, че си го пускат за утеха даже на работните си места и откровено се забавляват с тоталното му неумение да улучи тоновете на другояче обикновените си песни, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР