Катрин Деньов Френската актриса Катрин Деньов се извини на жертвите

...
Катрин Деньов Френската актриса Катрин Деньов се извини на жертвите
Коментари Харесай

Катрин Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие


Катрин Деньов

Френската актриса Катрин Деньов се извини на жертвите на полово принуждение след митингите във връзка подписано от нея отворено писмо, поради което бе подложена на критика, че се отнася безгрижно към престъпността, заяви Франс прес.

Деньов акцентира, че се извинява единствено на тези от жертвите на полово принуждение, които са се почувствали наранени от обръщението, оповестено в " Монд ".

Кинозвездата и към 100 други дами сложиха имената си под декларация, осъждаща лавината от " изобличения ", която последва изказванията, че холивудският продуцент е атакувал полово дамите в продължение на десетилетия.

Катрин Деньов се разгласи против новия „ пуританизъм”, провокиран от секс свадите, и разгласи, че мъжете би трябвало да имат право упорито да допират дамите. Според подписалите писмото последвалият „ лов на вещици” е опасност за половата независимост.

„ Изнасилването е закононарушение, само че да се опитваш да съблазниш някого, даже да е настойчиво или несръчно, не е закононарушение, а галантност и това не е симптом на нападателен мачо”, се споделя в писмото.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР