Като всяко друго най-младо дете в семейството, така и тази

...
Като всяко друго най-младо дете в семейството, така и тази
Коментари Харесай

Рибите – най-мистериозната, но и най-чувствителната зодия

 зодия-Риби

Като всяко друго най-младо дете в фамилията, по този начин и тази зодия от време на време може да се усеща недооценена и неразбрана. И въпреки всичко, това не й пречи да бъде най-динамичната персона, която познавате. Не бива да се учудвате, когато тази от време на време взема решение да прекарва повече време уединено със себе си, в сравнение с с компания. 

Досетихте ли се за кого приказваме? Ако сте се сетили за зодия Риби, да – имате право!

Рибите са родени със мощни съчувствени реакции. Те могат ясно да доловят най-дълбоките и най-силните страсти даже на хора, които въобще не познават. Тяхната нараснала емпатия е спомагателен проблем при построяването на близки връзки и другарства.

От друга страна, техните мощни страсти, самочувствието им, както и гордостта, могат елементарно да бъдат разрушени от страна на невнимателни приказки от другари и близки. Хората от зодия Риби нямат мощни защитни механизми, които да ги защищават в такива обстановки.

Затова те ще извърнат и другата буза, когато ги ударите и ще се опитат да ви отвлекат вниманието от тяхната болежка. После благодарение на покорност, състрадание и състрадание ще се опитат да намерят корена на казуса и ще създадат всичко допустимо, с цел да го разрешат.

В друга обстановка Рибите демонстрират друга своя версия. Те не са повърхностни, могат да омаят всички в близост. Те по едно и също време могат да бъдат и душата на компанията, и дисциплинираният началник, който показва с пръст и с лекост подлага на критика.

Необходима им е доста сила, с цел да бъдат свежия лъх в околния свят, по тази причина когато се приберат в уюта на своя дом, са преуморени и имат потребност от доста време, с цел да си заредят батериите и да се върнат към естественото си състояние.

Постоянни, динамични и постоянно в положително разположение, рибите елементарно могат да разпознаят манипулаторите, както и тези, които се пробват да ги излъгват или да се възползват от тях. Ето за какво не е учудващо, че хората непрекъснато търсят мнението им за всичко.

Рибите са толкоз чувствителни, че поняога страстите им пречат да видят същинската страна на нещата, правейки ги малко наивни. В природата им е да се свързват с някоя от по-внимателните зодии, които елементарно ще ги предпазят от всевъзможни обстановки.

Като дванадесетият и финален знак в зодиака, от астрологична позиция Рибите са по-млади от всики други зодии, по тази причина са и толкоз по детски чисти и „ почтени “. Също по този начин те съдържат и по някоя характерност от всяка една зодия преди тях, което ги прави и най-чувствителният знак.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР