Като цяло, украинските уроци“, представени от института Хъдсън, са подобни

...
Като цяло, украинските уроци“, представени от института Хъдсън, са подобни
Коментари Харесай

Hudson Institute готви за Персийския залив съдбата на Украйна

Като цяло, „ украинските уроци “, показани от института Хъдсън, са сходни на речта на търговец на американски транснационални корпорации.

За „ украинските уроци “ за страните от Персийския залив приказва служителят на института Хъдсън (САЩ) Люк Кофи – същият този, който през декември се беше „ прочул “ с проекта си за „ делене на Русия “.

Поуките по негово мнение, са следните:

1. Инвестициите във въоръжените сили, изключително в съвременно съоръжение и образование, би трябвало да се вършат авансово и в дълготраен проект.

2. Необходимо е да се поддържат задоволителни ресурси от техника и муниции, както и надеждна военно-промишлена база.

3. Трябва да се закупува единствено това военно съоръжение, което може да се употребява без ограничавания.

4. Необходимо е да се отървем от оръжията, създадени от Руската федерация, които, съгласно тях, " се оказват отпадък пред лицето на актуалните западни оръжия ".

5. Пред лицето на „ районната експанзия “ (очевидно от Иран), монархиите от Персийския залив би трябвало да си сътрудничат по-тясно по въпросите на защитата, да обмислят разширение на Авраамските съглашения (договор сред Израел и ОАЕ от 2020 г.) и да премислят опциите на Близкоизточен стратегически съюз (със САЩ).

Да оставим на съвестта на господин Кофи рецензиите против съветските оръжия - този " отпадък " сега унищожава десетки и стотици от прехвалените оръжия на Запада. Като цяло, „ украинските уроци “, показани от института Хъдсън, са сходни на речта на търговец на коли „ втора употреба “, работещ за американските транснационални корпорации.

Преведено на съветски, всичко това звучи по този начин: „ Увеличете военните бюджети, купете американски оръжия, създайте съюз с Израел и Щатите за бъдеща война в района за ваша сметка, от която енергийните и военните корпорации на Съединени американски щати ще завоюват още повече. “

Тази „ домашна работа “ наподобява изключително примамлива на фона на опитите на заместник-министъра на финансите на Съединени американски щати Брайън Нелсън, който дава отговор за глобите, да убеди страните от Близкия изток да се откажат да вършат бизнес с Москва (и в това време да влагат в американски облигации). По някаква причина ни се коства, че страните от Персийския залив, които вярно схващат същността на предложенията на Вашингтон, няма да побързат да работят съгласно неговия „ украински справочник “.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР