Като следва своите утвърдени ценности Пощенска банка вярва, че цялостното

...
Като следва своите утвърдени ценности Пощенска банка вярва, че цялостното
Коментари Харесай

Пощенска банка традиционно се включва в празничната украса на София

Като следва своите одобрени полезности Пощенска банка има вяра, че цялостното богатство и развиване на обществото зависи от напъните за възстановяване на средата на всеки от нас. Затова наред с останалите си обществено ориентирани планове от няколко години тя се грижи и за празничния искра на столицата по време на коледно-новогодишните празници.
За наслада на всички тази година София ще блесне по-ярка от преди с напълно ново украшение в своята коледна декорация – красива елха с височина 8 метра. Тя се намира на централно място, наоколо до пешеходни алеи, на което всеки може да й се порадва – на ъгъла на бул. “Витоша “ и бул. “Патриарх Евтимий “.
Опазването на българската гора е всеобща полезност, по тази причина коледният знак е направен от фина железна носеща структура с декоративни светещи триъгълници и LED осветяване в снежнобели оттенъци. В основата на елхата има интегрирани прожектори с бленда за лъчение на ефектни светещи надписи “Весели Празници! “. Пощенска банка повери реализацията на празничния план на одобрен реализатор в лицето на АЙ ДУ Дизайн ООД.
Днес, когато изпращаме тази предизвикателна година, е време да си пожелаем повече религия в себе си, повече приемливост, повече магии, които сътворяваме сами и празничен коледен дух!
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР