Като симптом на политическа неграмотност определи Тома Биков от ГЕРБ

...
Като симптом на политическа неграмотност определи Тома Биков от ГЕРБ
Коментари Харесай

Тома Биков разби Промяната, били политически неграмотни

Като признак на политическа неначетеност дефинира Тома Биков от ГЕРБ издигнатото през вчерашния ден предложение на " Продължаваме промяната " за цели за ръководство.

„ Прегледахме това, което „ Продължаваме промяната “ изпрати. То е признак на политическа неначетеност. Ако декларацията им се гледа в Народното събрание, то тя ще би трябвало да премине през всички комисии. Не можем да разберем обаче тя какво е – нещо като полууправленска стратегия с съответни ограничения, а в това време е пропуснат секторът на земеделието, който не е незначителен. Регионалното развиване също не участва “, установи Биков.
-->
„ Според мен те са седнали сред Коледа и Нова година, сред две софри и са написали нещо. Националните цели, които показват, ние ги предложихме преди 3 седмици. Виждам липса на фикция. Ние предложихме професор за министър председател, а те учен “, уточни още той.

„ Около коледните празници потъна новината, че удължаването на бюджета за 2023 г.  беше признато с гласовете на ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Демократична България “. „ Демократична България “ и „ Продължаваме промяната “ бяха на противоположни позиции във връзка с бюджета. Как двете обединения ще ръководят дружно при липса на единодушие за бюджета “, запита Биков.

Според него вторият мандат е жертван, а декларацията на Политическа партия би трябвало да бъде изтеглена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР