Като съвестен последовател на Адолф Хитлер, Борисов спазва заветните думи

...
Като съвестен последовател на Адолф Хитлер, Борисов спазва заветните думи
Коментари Харесай

„Костинбродската афера“ е дело на Борисов! Играта на ”жертва” се изтърка

Като съзнателен почитател на Адолф Хитлер, Борисов съблюдава заветните думи на фюрера от „ Моята битка “: " Колкото по-голяма е една неистина, толкоз по-лесно ще й повярват ". Изразът се е трансформирал в знак верую за вожда на ГЕРБ и негови съратници. Използването на „ Костинбродската спекулация “ като избирателен и изобщо като политически инструмент за втълпяване на виновност у съперниците на ГЕРБ се изтърка от дълго време, само че мозъчния недокомплект на шайката не може да роди нищо ново.

Винаги е имало доказателства, че въпросната измама с отпечатаните подправени бюлетини е напълно действителна и поръчана точно от Борисов. Впоследствие той се опита да влезе в ролята на жертва и за следващ път гражданското общество сподели незрялост, допускайки номерът да мине.

На същото разчита Боисов и през днешния ден.

Да караме подред. Посветените в Костинбродската спекулация от лагера на Борисов станаха милионери, министри, дипломати и прочие Защото тя бе истина, както е истина, че тогавашния основен прокурор Цацаров в началото потегли да разкрива аферата на Борисов и ГЕРБ, само че откакто Борисов завоюва въпреки всичко изборите, бе приласкан и делото отпътува в канала.

Румяна Бъчварова от началник на кабинета на Борисов бе създадена в министър на вътрешните работи. В Министерство на вътрешните работи сътвори не едно и две безобразия, след което бе изпратена за дипломат в Израел – взаимозависимост на Борисов с неговия другар Бенямин (Биби, както благо го назовава банкянеца) Нетаняху, тогава министър председател, а през днешния ден обвинен по три каузи за корупция, машинация и корист със служебно състояние.

„ Жертвата “ и останал единствен обвинен по делото по „ Костинбродската спекулация “ Росен Желязков – тогава главсекретар на Министерски съвет бе оневинен и назначен за премия от Борисов за министър на превоза. Такъв бе до края на третия унищожителен мандат на Диктатора и ГЕРБ.

Трябва към този момент да се каже ясно, че напечатаните тогава към 400 000 “допълнителни “ бюлетини е с една едничка цел – замяна на вота.

Накратко припомнени, събитията наподобяват по този начин: На 11 май 2013 година, в деня за размисъл, ТВ7 и Николай Бареков оповестяват същинска бомба - в печатницата в Костинброд са открити към 350 000 подправени бюлетини. Новината обикаля страната със скоростта на светлината. Прокуратурата се задейства и в 17 ч. излиза с публично изказване, че взаимно с ДАНС са намерили около… 350 000 бюлетини в печатницата в Костинброд.

Интересен факт, който през годините бива все по-рядко споменаван: печатницата в Костинброд „ Мултипринт “е благосъстоятелност на общински консултант от ГЕРБ. Нужна е голямо въображение, с цел да си представим, че този човек е могъл да стори нещо такова без да пита, без знанието и утвърждението, в случай че не и по предписание на Борисов.

Да не забравяме и друго: в този миг работи служебно държавно управление на президента Росен Плевнелиев, който Борисов пошляпваше по роднински по главата в деня на избирането му. Месеци преди този момент Борисов е подал оставка като министър председател поради митинги против него и властта. Естествено е служебният кабинет да е формиран от Плевнелиев под диктовката на Борисов, нали?

На конференция на прокуратурата, предавана директно по Българска национална телевизия, БНР и други огромни медии, се демонстрират фотоси от пространствата на „ Мултипринт”. Тогава зам.-главен прокурор е Борислав Сарафов, който е подобен и до през днешния ден. Именно той декларира публично: Тези фотоси съставляват годни съгласно нас бюлетини. Това са палети с надписи „ Благоевград”, „ Хасково”, още веднъж „ Хасково”, „ Кърджали”, още веднъж „ Кърджали”, Пазарджик, Кюстендил, Шумен, Външно министерство – това са бюлетините за чужбина, Варна. Ако приемем, че това е брак, би трябвало да приемем, че имаме брак за Кюстендил, брак за Кърджали, брак, очакван за всеки един МИР. Тези данни са смущаващи и ние бяхме длъжни да изолираме тези бюлетини от присъединяване в изборния развой “.

Още по-интересно е казаното от основния прокурор по това време Сотир Цацаров: „ Трудно мога да си показва, че в една страна, която отпечатва бюлетини, която прави избори, отпечатването на бюлетините се разпорежда на частна компания и на тази частна компания се дава правото сама да провежда превоза. “

Ами прав е бил. По чудноват метод страната на Борисов разпорежда на въпросната печатница – посредством служебното държавно управление - да свърши една така значима и деликатна работа…

На въпросната конференция стават известни и други прелюбопитни обстоятелства: президентът Плевнелиев е известен от прокурорите за случая с бюлетините още в петък. Служебният министър председател Райков и вътрешният министър Първанова са знаели какво е разкрито няколко дни преди този момент. ДАНС към този момент е била задействана. Дали Борисов е бил в незнание? Има ли транспортен съд в окото ми?...

Да не омръзвам с ръждясалата пропагандна приказка на Борисов. Тогава ГЕРБ печели изборите, въпреки и няколко пункта по-малко от социологическите предвиждания. Става за повторно министър председател, а основният прокурор Цацаров става негов сподвижник, сътрудник, другар – както желаете го наречете.

И нещата потеглят в посока казусът да се размие в мъгливото схващане на българското небудно общество, а самата история да бъде превърната в пропагандно оръжие на Борисов. Ролята на жертва толкоз му харесва, че той разиграва този театър непрекъснато.

За Борисов лъжата е като „ слънцето, въздуха и водата за всяко живо създание “ . Странна панорама са стоящите/седящите до него лица с дипломи и искания за начетеност, които си дават тип, че му имат вяра. Защо го вършат е друга тематика, само че е същинска гротеска и мотив за научни проучвания в региона на психологичните разстройства, свързани с властта.

Борисов си има мотив: Нищо по аферата не се потвърди. И това е по този начин, само че тъй като прокуратурата доста бързо се преориентира и застана на „ вярната “ страна. В резултат ТВ-7 към този момент не съществува, банка КТБ бе фалирана, банкерът Цветан Василев е в Белград, а делото „ КТБ “ се влачи от години под диригентската палка на милиционера-главен прокурор Иван Гешев. Сотир Цацаров е началник на мегаструктурата КПКОНПИ - инструмент за репресии, и в случай че това ви се коства като премия за нещо в интерес на задкулисието, няма да диспутирам.

Защо не са събрани надлежни доказателства тогава? Защото Цацаров самичък признава тогава, че няма доверие в ДАНС, Министерство на вътрешните работи и ГДБОП, което доста бързо по-късно не помни. Не е мъчно да се досетим, че тези структури към този момент са били овладени от Борисов…

Дали „ номерът на китайката “ с изборните бюлетини не е употребен от ГЕРБ и различен път – сами си отговорете. В тях е ножа, сиренето и … чекмеджето с пачките.

Връзвайте се на Борисовите вайкания и обвинявания към съперниците му колкото желаете, само че не е неприятно да си припомните в един миг, че с помощта на него и шайката му България е на последно място от години по всички индикатори, свързани с виталния стандарт. Че тук са най-ниските заплати и пенсии, само че по тази причина пък сме първи по заболеваемост, смъртност, неприятно опазване на здравето, нула вложения, корупция, неначетеност, приложимост на дрога от тийнийджърите и пр .

Харесва ли ви да сте плебеи на мафиотизирана мутра, управлявал страната заради мръсни сметки на задкулисието?

Витали Роник
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР