Като политическа агитация и пропаганда - така общинарят от Приморско

...
Като политическа агитация и пропаганда - така общинарят от Приморско
Коментари Харесай

Инвеститорът на Алепу: Протестите са агитация и пропаганда

Като политическа пропаганда и агитация - по този начин общинарят от Приморско - Стоян Василев, който е новият вложител на " Алепу " разяснява митингите, станали на плажа през последните седмици, заяви Нова телевизия.

Василев се разграничава от протестиралите и отхвърли във видео-обръщение, че плажът е недосегаем и погубен. " Виждате, че плажът е наличен, чист и няма никаква опасност за него. Защитена зона " Алепу " също не е застрашена. По време на изпълнените няма унищожени окончателно и изгубени растителни и скотски типове ", разяснява вложителят.

От предишния месец курортният комплекс " Алепу Вилидж " към този момент е с нов вложител, откакто " Главболгарстрой " се отдръпна от плана.

Припомняме, през февруари някогашният към този момент вложител на " Алепу вилидж " разгласи, че ще апелира решението на съда от 18 февруари, съгласно което разрешителното за градеж на " подпорния хотел " е незначително.

Случаят със градежа на плаж " Алепу " закупи още веднъж необятен публичен отзив през лятото на 2020 година след митинги на еколозите, откакто към този момент един път бе спрян напролет на 2019 година

Екозащитници показаха съмнение, че свлачището на плажа е било задействано съзнателно, с цел да има предлог за построяването на брегоукрепителното оборудване, което обаче подозрително наподобява на хотел. От Камарата на геодезистите дефинираха въпросната структура като подигравка със закона.

След осъществени инспекции стана ясно, че в местността " Алепу " са били планувани не един, а 23 градежа.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР