Като няма кой да научи нашите футболни национали да играят,

...
Като няма кой да научи нашите футболни национали да играят,
Коментари Харесай

Цирк! Роден национал се разрева в ефир

Като няма кой да научи нашите футболни национали да играят, им остава да претърпяват персонални драми и да се извиняват.

Влезлият след почивката в игра за България при загубата от Унгария в Будапеща – Георги Русев, насочи единствения сериозен удар в очертанията на вратата на домакините.
-->
След провалянето нападателят на ЦСКА 1948 се разплака и се извини на почитателите на футбола в България.

Трудно се разяснява след такава тежка загуба, би трябвало да продължим напред, да работим още повече и да си почистваме грешките допустимо най-бързо, тъй като никой не ни чака. Искам да се простим от името на тима за представянето, тъй като не не е прелестно за цяла България, когато падаш по тоя метод, съобщи Русев с насълзени очи за btv.

Запитан, това че е с насълзени очи, значи ли, че е от тези, на които им пука, тъй като обществото у нас мисли, че на всички не им пука, Русев сподели: Не мисля, че на някой от тима не му пука. Няма да разгадавам неща от съблекалнята, само че на никой не му беше прелестно, личеше си, само че това е ситуацията.

Сблъскахме се с действителността, видяхте защо иде тирада, и отново ще се повторя, би трябвало да работим още повече, може би още повече да имаме вяра в себе си, тъй като това ни остава, добави Русев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР