Като глава на Британската общност, Денят на Британската общност е

...
Като глава на Британската общност, Денят на Британската общност е
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън подкрепи Украйна

Като глава на Британската общественост, Денят на Британската общественост е измежду най-важните дни в календара на кралица Елизабет II. Заради здравословни проблеми и затруднена пъргавина, тази година на църковната работа я размени синът ѝ Чарлз, който е и бъдещият престолонаследник.

Членовете на кралското семейство се събраха в Уестминстърското абатство в Лондон за събирането на Британската общественост, откакто миналогодишното събитие беше анулирано поради пандемията от COVID-19.

Снимка: ЕРА/БГНЕС  Кейт Мидълтън поддържа Украйна

Принц Уилям и херцогиня Кейт бяха измежду първите, които дойдоха за следобедната работа – и двамата облечени в допълващи се сини тонове. Херцогинята на Кеймбридж избра кралски колорит синьо за роклята си с палто по поръчка на Catherine Walker, шапка Lock & Co и обувки Rupert Sanderson.

Смята се, че двамата са избрали този цвят освен като реверанс към знамето на Британската общественост, само че и като проява на поддръжка за Украйна, чийто народен байрак е синьо и жълто.

Сапфирените бижута на Кейт, които в миналото са принадлежали на принцеса Даяна, включват колие и обеци, които херцогинята носеше при срещата си с президента Володимир Зеленски и брачната половинка му Олена Зеленска в Бъкингамския замък през октомври 2020 година

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.pubads().collapseEmptyDivs(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Кейт Мидълтън поддържа Украйна

„ Фантастично е да се съберем дружно, с цел да отпразнуваме Деня на Британската общественост и модерните, витални и разнородни общности по целия свят в Уестминстърското абатство през днешния ден “, написаха Кейт и Уилям в обществените мрежи.

Камила, херцогинята на Корнуол, също избра кралски колорит за визията си: ярка лилава рокля с палто и шапка в звук. Това е четвъртият път, в който тя носи този цвят за Деня на Британската общественост.

Поздравите на херцозите бяха видимо по-сърдечни, в сравнение с по време на последната работа на Британската общественост през 2020 година, когато двойката беше забелязана да сервира хладни поздрави на принц Хари и херцогиня Меган при последния им кралски ангажимент.
Снимка: ЕРА/БГНЕС  Кейт Мидълтън поддържа Украйна

Този път Кейт беше забелязана да целува Камила по двете бузи, а Уилям стисна ръката на татко си, до момента в който се усмихваха и разговаряха, преди да заемат местата си покрай олтара на абатството.

Кралицата гледаше директно предаване на службата от вкъщи си в замъка Уиндзор. В известие, написано за „ фамилията на нациите “, тя възобнови обещанието си да посвети живота си на работа, като сподели: „ В тази година на моя платинен празник ми доставя наслаждение да възобновя заричане, което дадох през 1947 година, че животът ми постоянно ще бъде отдаден в службата. “

Тя добави: „ В тези изпитателни времена се надявам, че можете да черпите мощ и ентусиазъм от това, което споделяме, до момента в който работим дружно за здравословно, стабилно и проспериращо бъдеще за всички. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР