Като евтина ченгеджийска история, скалъпена с цел да се отвлече

...
Като евтина ченгеджийска история, скалъпена с цел да се отвлече
Коментари Харесай

Дикме: Бракониерството на бившия шеф на ДАНС е ченгеджийска история

Като евтина ченгеджийска история, скалъпена за да се отвлече вниманието. Така дефинира някогашният министър на земеделието Мехмед Дикме пред Нова тв случая с някогашния началник на ДАНС Димитър Георгиев, който беше арестуван по съмнения за бракониерство.

" Едва ли някогашният началник на ДАНС е най-големия нарушител в страната. Това е за похищение на внимание от наболели тематики. Ако са същински ловци, няма да тръгнат да стрелят прасе на края на юли, доста внимание се отделя на този въпрос. Не знам за какво служебният кабинет се занимава с това. Ако са най-обикновени ловци, няма да им се обърне внимание ", счита Дикме.

" Бойко Борисов притегли извънредно доста негативизъм и каквото и да е идващото ръководство, ще притегли доста позитивизъм ", съобщи той.

Според него служебният кабинет е надскочил своите пълномощия и е приключил доста положителни неща като че ли е постоянен.

По думите му позитивите ще бъдат трансферирани на всички партии, а негативите ще понесе единствено „ ИТН “.

Бел.ред.
И двете партии, и, нa думи се борят зa мaжoритaрния вoт и имaт цялостно болшинство с oбщo 128 дeпутaтa. Ще вкарат ли мажоритарни избори в два тура?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР