Като дете Линди Катс била очарована от света на авиацията.

...
Като дете Линди Катс била очарована от света на авиацията.
Коментари Харесай

Тази 24-годишна авиаторка е истинска звезда в Instagram

Като дете Линди Катс била очарована от света на авиацията. 24-годишната дама в този момент работи като водач и има извънредно известен акаунт в Instagram. Светът на авиацията е очарован от нея.

„ Всеки път, когато се приближавахме до летището или минавахме наоколо, имах чувството, че виждам всички самолети да изхвърчат. Не можех да дремя в самолета, тъй като всичко ми беше толкоз забавно и гледах на открито “, спомня си Линди.

Тя споделя, че младото й аз би било възхитено от обстоятелството, че в този момент специалността й е да ръководи самолети. „ Благодарна съм, че съумях да трансформира пристрастеността си в специалност и съм доста щастлива “, споделя Линди.

Сега тя е сполучлив водач на Boeing 717 и притегли интернационалното внимание с помощта на известния си акаунт в Instagram @pilot_lindy. „ Винаги съм обичала да хвърча, само че смятах, че е невероятно да бъда водач, тъй като е мъчно и скъпо “, добавя Катс.



Когато била на 15 години, тя говорила на събитие за избор на кариера в гимназията си с представители на учебното заведение за водачи и схванала, че фантазията й е по-реална, в сравнение с си е представяла.

Благодарение на старателен труд и неизменност, тя съумяла да влезе в учебното заведение за водачи и да премине през образованието. Катс споделя, че първият й опит във въздуха бил „ най-хубавият миг “ в авиационната й кариера досега.

„ Беше изумително. Не научих доста от първия урок, само че бях там и се усещах по този начин, като че ли аз ръководя самолета. Само 20 часа по-късно направих първия си независим полет, който се състоеше в три излитания и три кацания без инструктор до мен “, споделя Линди.

Преживяването дало още по-голяма сигурност на Катс, че е избрала съвършената кариера. Когато решила да стане водач, обществените мрежи към момента били нещо ново за нея. Сега тя е една от няколкото сполучливи авиаторки, които ги пълнят с вдъхновяващи фотоси от кариерата си във висините.

Сега Линди има 87 600 почитатели и броят им продължава да пораства. Катс разгласява фотоси в Instagram от блестящия си метод на живот, обвързван с циркулиране на света. Снимките й са запечатали пътуванията й от слънчева Сицилия, която сега е неин дом, до въздушни гледки от Сентрал парк в Ню Йорк.

Но погледът зад кулисите на живота на водачите е същинската притегателна мощ за почитателите й. „ Те се интересуват доста от тази специалност. Да си водач е работа, за която доста хора мечтаят от ранна възраст, само че не всички съумяват “, споделя Линди.



Влиянието на профила й може да е щастлива случайност, само че Катс е удовлетворена, че изявленията й въодушевяват младите й фенове да следват стъпките й. Авиацията продължава да е промишленост, доминирана от мъжете, само че Катс споделя, че сътрудниците й мъже постоянно са били доста доброжелателни. Тя даже ги счита за свое семейство.

„ Всички живеем на едно място... и обичаме да вечеряме дружно, да отидем да пийнем нещо след полет или да се срещаме на закуска. Това е изумително, те в действителност са част от обществения ми живот “, споделя Катс.

Тя се надява, че е оценена по качествата си да прави работата си добре, а не по пола си. „ Винаги давам най-хубавото от себе си, не се считам за друга от сътрудниците си мъже и се надявам, че моите пасажери считат същото “, отбелязва Линди.

Най-новото й начинание е преуспяващ You Tube канал, на който разгласява влогове, показващи метода на живот в кабината зад кулисите.

„ Задавали са ми толкоз доста въпроси за живота ми като водач. В Instagram има единствено фотоси и къси видеа, те не демонстрират в действителност нормалния живот на водача. А в You Tube мога да върша, каквото си пожелая “, споделя момичето.

Катс желае да окуражи и други хора да стартират кариера в авиацията. „ Винаги обичам да споделям, че даже да наподобява доста, доста мъчно, просто го направете. Не мислете, че е невероятно, до момента в който в действителност не се уверите, че това е по този начин. Ако имате фантазия, тогава направете всичко допустимо, с цел да я осъществите “, поучава Линди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР