Кати и Брандън Ган от Съединените щати се оженили преди

...
Кати и Брандън Ган от Съединените щати се оженили преди
Коментари Харесай

Кати и Брандън откриха сватбения подарък 9 години по-късно, но когато видяха какво има вътре, останаха шокирани

Кати и Брандън Ган от Съединените щати се оженили преди 9 години. Както всички младоженци, те получили доста дарове на сватбата. Те отвориха всички, с изключение на един, от вуйна Алисън, на който пишело: " Не отваряйте, преди първата свада! "

Когато се скарали за първи път, те не отворили подаръка. Но даже и когато кавгите били оскърбителни, те не отваряли подаръка за какво си мислели, че отварянето на този подарък би било неуспех.

Пликът на вуйна Алисън било последната сламка за спасяването на брака им, тъй като виждали в него ключ за щастливия брак, както и вуйна им Алисън, с съвсем 50 годишен подобен.

Подаръкът си стоял на рафта и напомнял за толерантността и постоянството. Един ден Кати най-сетне решила да види какво има в него.

Подаръкът съдържал два по-малки плика, единият за Кати и другият за Брандън. В него имало няколко $ и известие, че това са пари за скариди, пици или друга храна, която обичат. И в плика имало и пари с поръката, че това са пари за цветя и бутилка вино.



Facebook страницата " Love that matters ", където Кати разгласила този пост и фотоси от подаръците, написала, че тя и брачният партньор й са се научили да бъдат същински другари през годините и че всички падения в допълнение правили по-силна връзката им. Разбрали, че подаръкът не съдържал ключът за триумф, само че този триумф били самите те.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР