Категорично сме готови за Шенген на всички нива. Това заяви

...
Категорично сме готови за Шенген на всички нива. Това заяви
Коментари Харесай

Калин Стоянов разкри: МВР няма данни Сарафов да е бил част от мрежата на Нотариуса и Еврото

Категорично сме подготвени за Шенген на всички равнища. Това съобщи пред БТВ министърът на вътрешните работи. 

Мигранти 

Министерство на вътрешните работи шефът е изпратил отчет на премиера и президента за положението на незаконната миграция в България. Отчита се спад с към 70% на броя на опитите за прекосяване на мигрантите на българо-турската граница.

Нотариуса

Прокурорът по делото " Нотариуса " има право да изиска информацията дали Мартин Божанов е бил помощник на Министерство на вътрешните работи, добави той.

В Министерство на вътрешните работи има 22 сигнала против Божанов, разяснява Стоянов. " Той е подал 6 сигнала. "

Проверките, които направихме след изказванията, че полицията е пазила " SS " клуб, демонстрираха, че колите (бяла Астра, наследник Опел и Форд) начело не са на Министерство на вътрешните работи, сподели. 

" От ГДБОП не е изтичала информация по посока на Нотариуса. В направената информация от ГДБОП не попада името на Борислав Сарафов  Борислав Сарафов Борислав Сарафов е роден на 16 август 1969 година в София.   През 1987 година приключва 27 ЕСПУ „ Акад. и не са открити данни за съпричастност на изпълняващия функционалностите основен прокурор към мрежата на Мартин Божанов и Петьо Еврото. "

Иначе самият не знае къде се намира Петър Петров-Еврото, като допуска, че е в близка до България страна. Обявен е за общодържавно търсене. 

Червеният пират 

" Надявам се, че до няколко дни ще задържим " Червения корсар ", застрашавам външния министър, съдии, и пускал бомбени закани. "

Убийството на Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна

Анализира се голям брой информация, назначени са голям брой експертизи и се разпитват очевидци. Търси се физическият причинител на убийството на Петров. 

Ротация 

Относно ротацията, Стоянов е показал пред Мария Габриел целите си и свършената работа. " Към момента нямам никакво предложение. "

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР