Катарина Остоич, частна детективка от Белград, която води свое собствено

...
Катарина Остоич, частна детективка от Белград, която води свое собствено
Коментари Харесай

Последна Информация! Убиха Жестоко Една От Най-Обичаните И Красиви Певици! Отнеха Живота На Самата

Катарина Остоич, частна детективка от Белград, която води свое лично следствие по случая, разкрива пред сръбския таблоид, че брачният партньор на убитата и основен обвинен Зоран Марянович е имал две любовници и една от тях Зорица - Зока Митрович била подготвена да убие за него.

" Зока си променяла външния тип единствено и единствено да замязя на починалата Йелена. Причина? Мисля, че Зока е била в положение да убие Йелена поради Зоран! Тя я е мразла мощно. Нейната щерка един път се изпусна пред мен и беше ужасно. Каза на майка си, че доста обича всичките от семейство Марянович и, че те я обичат, написа Блиц.

Никога няма да не помни какъв взор хвърли на детето. Тогава щерка й получи припадък на нервност и стартира да хвърля всичко, което докопа. Жал ми е за децата. Нейният някогашен брачен партньор е от Чачак. От него е дъщерята. Синът й не знам чий е, само че има очите на Зоран, " споделя Катарина за срещите си със Зорица Митрович. Това може би поддържа версията, че и Зарица е забъркана в убийството на известната певица Йелена.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР