Къс е хоризонтът, изборите изглеждат над 90% сигурни, затова се

...
Къс е хоризонтът, изборите изглеждат над 90% сигурни, затова се
Коментари Харесай

Изгонен депутат с убийствена критика по БСП и парламента

Къс е хоризонтът, изборите наподобяват над 90% сигурни, по тази причина се бърза с някои неща, с други не. С промяната в правосъдната система, да вземем за пример, въобще не се бърза. Това разяснява в ефира на Nova News независимият народен представител Явор Божанков.

Той акцентира, че в никакъв случай не е имал кардинални проблеми, когато е станал депутат, защото е бил поканен като гражданска квота и в никакъв случай не е бил партиен член на Българска социалистическа партия, написа novini.bg.
-->
По думите му нещата са се усложнили, когато всички цели, които са коментирали първоначално, са се преобърнали.

По-трудно стана, когато тези неща се случваха наопаки - сякаш за еврото бяхме " за ", само че не щеш ли позицията е " някой различен път ", т.е. не; върнахме хартиения вот; до последно не искахме да предоставим военна помощ на Украйна… Оказа се, че Българска социалистическа партия вместо една съвременна европейска партия, е по-близо до популистка партия като " Възраждане ", разяснява Божанков.

Независимият народен представител изясни, че Българска социалистическа партия залита в популизъм и в някаква прекаленост, която не отива на една съвременна европейска партия. Добави също, че Зелената договорка и домашното принуждение са тематики, които липсват от дневния ред в партията.

Божанков уточни, че няма визия като част от коя партия ще бъде на идващите избори, отбелязвайки, че избира " да остана правилен на себе си ".

Той разкритикува сътрудниците си от Народното събрание, които повтарят, че са нужни промени в правосъдната система, само че влезе ли този въпрос за разискване в комисията - " всички гледат в тавана " и нищо не се случва.

На финала на диалога Явор Божанков сподели, че не знае на коя партия президентът ще връчи третия мандат.

Това ще го разберем в понеделник. Но аз оставам оптимист, тъй като обществото ни се преустройва след 12-годишното еднолично ръководство на ГЕРБ, приключи Божанков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР