Карлос Алкарас се утвърди като най-талантливия тийнейджър в ATP Тура,

...
Карлос Алкарас се утвърди като най-талантливия тийнейджър в ATP Тура,
Коментари Харесай

Холгер Руне: Федерер се е държал 40 пъти по-зле от мен, когато е бил тийнейджър

Карлос Алкарас се утвърди като най-талантливия младеж в ATP Тура, само че различен младок стартира да го настига с бързи темпове и няма да е изненада напълно скоро да го забележим в борбата за огромните титли. Става въпрос за 19-годишния Холгер Руне, който направи ужасно усещане с достигането си до четвъртфиналите на тазгодишния Ролан Гарос и справедливо към този момент е част от международния топ 30. Все отново имаше и известни негативи за датчанина от присъединяване му в Париж, тъй като той едвам поздрави Каспър Рууд, когато загуби от него. Впоследствие Руне стигна още по-далеч, засипвайки съперника си с голям брой обиди в обществените мрежи, с което сътвори сериозен медиен скандал. Скандинавецът обаче не се тормози от тези свои прояви на гняв и ги отдава на младостта, съдейки по думите му пред Punto de Break:

" Имам характерен темперамент и мисля, че това е ужасно. Ако всички хора бяхме идентични и мислехме еднообразно, то щеше да бъде извънредно скучно да живеем на този свят. Човек би трябвало да бъде свободен в мислите си, както и в своите желания. Имам страхотни почитатели в Дания, които наблюдават изкъсо кариерата ми и постоянно ми пожелават триумф, а аз в действителност правя оценка тази поддръжка.

Изпитвам голямо пристрастеност към тениса, като от време на време го демонстрирам прекалено много с реакциите си. Все пък съм единствено на 19 години. Работя интензивно, с цел да направя отношението си по-положително на корта, само че това е дълъг развой. Виждали ли сте Роджър Федерер на моята възраст? Поведението му е 40 пъти по-лошо и сега е един от най-обичаните спортисти в света. Имам задоволително време пред мен да изградя добър имидж, а почитателите напълно ме подкрепяха на Ролан Гарос против Циципас и Рууд, тъй че очевидно върша нужните неща, с цел да бъдат забавни мачовете ми " - заключи младокът.

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР