Interactive Brokers предизвика вълни във финансовия свят с неотдавнашното си

...
Interactive Brokers предизвика вълни във финансовия свят с неотдавнашното си
Коментари Харесай

Interactive Brokers добави търговия с Биткойн, Етериум и още две криптовалути

Interactive Brokers провокира талази във финансовия свят с неотдавнашното си пускане на услуги за търговия с криптовалути в Обединеното кралство.

Този ход предлага на вложителите разнообразна гама от цифрови активи, в това число Биткойн , Етериум , Лайткойн и Биткойн Кеш , наред с обичайните капиталови варианти. Чрез консолидираното на цифрови активи в своята платформа Interactive Brokers има за цел да даде на клиентите нараснала еластичност и досегаемост при ръководството на техните портфейли.

Според Джералд Перес, основен изпълнителен шеф на Interactive Brokers (U.K.) Limited, тази самодейност съставлява забележителна стъпка към свързването на обичайното финансиране с бързо развиващия се крипто пазар.

Клиентите към този момент могат безпроблемно да търгуват с криптовалути в границите на една и съща платформа, употребена за обичайните скъпи бумаги, рационализирайки процеса на търговия и улеснявайки по-ефективното ръководство на портфейла.

По отношение на ценообразуването Interactive Brokers обезпечава конкурентни цени за търговия с криптовалути, като комисионите варират от 0.12% до 0.18% от цената на договорката и минимална такса за поръчка от $1.75.

Платформата също по този начин натъртва на регулаторното сходство, като IBUK е записана в Органа за финансово държание като компания за криптоактиви, гарантирайки спазването на условията за битка с прането на пари и финансовите регулаторни условия.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР