Кариерата на едно от най-търсените имена във филмите за възрастни

...
Кариерата на едно от най-търсените имена във филмите за възрастни
Коментари Харесай

Миа Калифа продаде култов предмет от порно кариерата си за благотворителност

Кариерата на едно от най-търсените имена във филмите за възрастни - Миа Калифа, продължава едвам три месеца. За този къс интервал тя е взела участие в 11 кино лентата, само че сигурно до ден сегашен е измежду най-търсените имена в еротичните уеб сайтове.

Калифа взема решение да се отдръпна от промишлеността, откакто получи смъртни закани от „ Ислямска страна “. Причината за заканите бе еротично видео, в което тя е облечена в хиджаб.

Самата Миа е от ливански генезис.

Макар и от дълго време да не е част от тази промишленост и понастоящем да я окачествява като една от най-унищожителните и нездравословни неща на света, Калифа е запазила нещо от нея, което ще помогне на ливанския Червен кръст. Червеният кръст в Ливан е единствената институция, която оказва помощ на потърпевшите от унищожителния гърмеж в Бейрут.

Публикация, споделена от (@miakhalifa) на Авг 10, 2020 в 12:34 PDT

Калифа продаде на търг „ именитите си очила “. Един от участниците в наддаването е предложил 100 000 $ за паметния предмет, който направи Миа толкоз разпознаваема.

Към очилата Калифа добави и собствен подпис. През последните часове от наддаването се организира и онлайн стрийм, в който тя покри остаряла татуировка на ливанските сили с нова - контури на територията на Ливан.

Публикация, споделена от (@miakhalifa) на Авг 16, 2020 в 6:37 PDT

Припомняме, че гърмеж на пристанището в Бейрут докара до хиляди ранени, жертви и опустошения и в този момент Ливан е изправен пред тежка филантропична рецесия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР