Кърджали. Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов обяви, че

...
Кърджали. Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов обяви, че
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: От първия ден говоря едно и също, но някои хора не искат да ме чуят

Кърджали. Наставникът на ЦСКА - София Стойчо Младенов разгласи, че алените към момента нямат нужната класа, с цел да се опълчват на Лудогорец в борбата за първото място. Изказването му пристигна след днешното равенството 2:2 против Арда в Кърджали.

На въпрос за купата експертът сподели следното: “От първия ден приказвам едно и също, само че някои хора не желаят да ме чуят. Отборът има една основа, само че би трябвало да надграждаме, с цел да се преборим с Лудогорец. И зимата, и лятото.

Кой както желае да го схваща. Аз споделям както го усещам. Може ли да ми споделят, че този е страховит, а да не е по този начин? ”, съобщи Младенов.

Конкретно за дуела в Кърджали треньорът на алените показа:

“Добре реагирахме, успяхме да спечелим една точка. Но ние бяхме пристигнали за трите точки. Колкото повече приказваме за купа, толкоз по-голямо напрежение идва в нашите състезатели. Те би трябвало да свикнат с това нещо.

Елементарни ситуации… брак, брак, брак. Пак споделям - напрежение. А не би трябвало да го има. Почти нищо не се получи. И откъм гърба и в предни позиции. Последното допиране е проблем. Тази раздразнителност идва от напрежението, което ни идва повече. Но по този начин можем да преценим кой устоя и кой не на напрежението.

Много ни липсват тези изобретателни халфове, които знаят по какъв начин да успокоят играта, да дадат последния пас. Хамза се остаряла, само че му липсваше успеваемост. Без изобретателен халф сме елементарно разгадаеми.

В този мач имаше доста “ако ”. Ако Кайседо бе вкарал, в случай че Хамза бе подал по-точно.

Ако бяхме по-спокойни, наложително щяхме да спечелим.

Ще създадем всичко допустимо от психическа позиция да помогнем на играчите да стигнат до лимита на своите благоприятни условия. Колко огромен е ще преценим след края на полусезона. Дали можем да надделеем над Лудогорец. С Арда бяхме неубедителни. Това приказва за непостоянност. Много брак.

Не съумяваме да задържим топката, стоим надалеч от индивида с топката. Апелирам към цялостна готовност, с цел да скъсим дистанцията от Лудогорец, пък пролетта каквото стане ”, прикани Младенов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР