Документ на Министерството на вътрешните работи подчерта твърденията за убийства,

...
Документ на Министерството на вътрешните работи подчерта твърденията за убийства,
Коментари Харесай

Докладът на Министерството на вътрешните работи подчертава твърденията за убийства в Руанда - дни след като депутатите казаха, че е безопасно

Документ на Министерството на вътрешните работи акцентира изказванията за убийства, изтезания и мистериозни изгубвания в Руанда - дни откакто депутатите гласоподаваха, че страната е безвредна.

Актуализацията, тихомълком оповестена през днешния ден, разкрива стотици нарушавания на правата на индивида, разследвани през последните години. Той също по този начин акцентира изказванията, че държавното управление на Руанда употребява драконовски закони, с цел да основава боязън и да задушава публичното мнение.

Докладът също по този начин цитира опасенията на правозащитни групи, че съперниците на ръководещия Патриотичен фронт на Руанда (RPF) са били „ принудени да заточеник или погубен “. И акцентира загрижеността по отношение на „ противозаконните арести “ на ЛГБТ хора.

Ревизираната осведомителна записка за страната беше оповестена, откакто спореният законопроект на Риши Сунак за сигурността на Руанда беше признат в закон. Противоречивото законодателство афишира източноафриканската нация за безвредно място за изпращане на търс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР