Капитанът на Ювентус и националния отбор на Италия Джанлуиджи Буфон

...
Капитанът на Ювентус и националния отбор на Италия Джанлуиджи Буфон
Коментари Харесай

Буфон разграничи Меси от Роналдо

Капитанът на Ювентус и националния тим на Италия Джанлуиджи Буфон разяснява качествата на Кристиано Роналдо и Лионел Меси. Двете звезди на международния футбол постоянно биват сравнявани или разграничавани от експерти и почитатели, като някои виждат сред двамата огромна доза съревнование.

Стражът на “бианконерите” бе запитан за неговото мнение по този спор преди контролата сред Италия и Аржентина, водена в офанзива от Меси, която ще се изиграе през днешния ден от 21:45ч. на “Етихад Стейдиъм”. В същото време Юве ще срещне Реал Мадрид в 1/4-финалите на Шампионската лига, където Буфон ще се изправи против Кристиано Роналдо.

“Роналдо и Меси са изцяло разнообразни един от различен. Меси е по-завършен футболист, тъй като играе по-назад, има повече механически качества и визия за играта. Играе повече като плеймейкър, в сравнение с като нападател’’, стартира Буфон.

“Кристиано Роналдо, може би тъй като е по-възрастен, се трансформира в палач в наказателното поле. В съпоставяне с преди, Роналдо пести повече сила и не се изнася на фланга, където обича да прави трикове и удари. С една топка в наказателното поле той може да ти означи гол’’, приключи неостаряващият пазач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР