Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски изрази разочарованието си от представянето

...
Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски изрази разочарованието си от представянето
Коментари Харесай

Чорбаджийски обясни на какво се дължи слабата игра и обеща: Срещу Лудогорец ще се сбием

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски изрази разочарованието си от представянето на алените против Славия, въпреки че неговият отбор завоюва с 1:0. Защитникът даде обещание, че тимът му ще наподобява доста по-добре в идващия дуел, който е против Лудогорец.

“Рано е да вършим разбори. Ще починем два дни и ще забележим къде сме сбъркали. Днес бяхме доста разконцентрирани. Афектиран съм сега. През второто полувреме отстъпихме самодейността и даже можем да се радваме, че не допуснахме гол.

Нямам пояснение за всичко това. Трябва да сме по-търпеливи и да построяваме офанзивите в нашия си жанр. Да вкарваме повече голове. Днес не убедихме”, сподели Чорбаджийски, след което изрази мнението си за идния дуел против Лудогорец.

“Това е дерби. Очаквам да отидем и да се сбием. По-добрият да победи. Това е. Лудогорец играе отворен футбол - това, което нас ни устройва. Трябва да излезем пределно стимулирани и да запишем първа победа, извънредно време е.

При нас несъмнено се вижда нерешителност. Не знам дали се дължи на отмалялост, която натрупахе през седмицата от мача с Богев (Враца). Но Славия също игра 120 минути. Днес се видя, че момчетата на Славия имаха по-голямо предпочитание от нас. Това би трябвало да поправяме.

Разбира се, че сме подготвени да се сбием. Има още 5-6 дни и се надявам да победим”, приключи капитанът изявлението си пред клубния уебсайт на алените.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР