Капитанът на Реал Карим Бензема, вратарят Тибо Куртоа и защитникът

...
Капитанът на Реал Карим Бензема, вратарят Тибо Куртоа и защитникът
Коментари Харесай

Официално: Анчелоти избра да не рискува с Куртоа, Милитао и Бензема

Капитанът на Реал Карим Бензема, вратарят Тибо Куртоа и бранителят Едер Милитао остават в Мадрид и няма да вземат присъединяване на Световното клубно състезание в Мароко. Тримата лекуват контузии и се обсъждаше вид те въпреки всичко да летят за Африка, където вероятно да вземат присъединяване най-малко във втория мач, който може да е край.

В Рабат първенецът на Европа ще се включи от полуфиналите, където в сряда ще спори с Ал Ахли от Египет. След това в събота (11 февруари) отборът на Карло Анчелоти ще играе или край, или мач за трето място против Фламенго или Ал-Хилал.

Бензема и Милитао напуснаха с контузии в дуела с Валенсия предишния четвъртък, а Куртоа пострада преди конфликта с Майорка в неделя.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Аут за Световното клубно състезание са още Лукас Васкес, Ферлан Менди и Еден Азар, които също са с контузии.

В групата си Анчелоти включи редица юноши като вратарите Луис Лопес и Лукас Канисарес (син на Сантиаго Канисарес - б.р.), бранителят Марвел, както и халфовете Марио Мартин и Серхио Арибас.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР