Капитанът на Наполи Джовани Ди Лоренцо заяви, че италианският тим

...
Капитанът на Наполи Джовани Ди Лоренцо заяви, че италианският тим
Коментари Харесай

Капитанът на Наполи Джовани Ди Лоренцо: Доказахме, че заслужаваме да сме в топ 8 на Шампионската лига

Капитанът на Наполи Джовани Ди Лоренцо съобщи, че италианският отбор е потвърдил, че е същински тим, с който другите би трябвало да се преценяват и принадлежи към осемте най-хубави в Шампионската лига. във втората среща от осминафиналите и общото 5:0.

„ Това бе е една чудесна вечер. Наслаждаваме се на тази парченце история с достигането си до четвъртфиналите. После можем да приказваме за идващото предизвикателство “, сподели Ди Лоренцо пред Sky Sport Italia.

„ На този стадий от шампионата равнището е доста високо. Трябва да се гордеем, че сме част от най-хубавите тимове. Прекрасно е и това, че още два италиански тима попаднаха в топ 8. Независимо против кой съперник ще се надигнем, ще го създадем със същия възторг, който ни докара до тук “, добави Джовани Ди Лоренцо.

„ Доказахме, че сме тим, с който останалите би трябвало да се преценяват. Ще продължим да играем нашия футбол и ще забележим до къде ще стигнем. Важното е постоянно да даваме максимума от себе си и да се любуваме на играта “, разяснява още капитанът на Наполи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР