Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде интервю за официалния сайт

...
Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде интервю за официалния сайт
Коментари Харесай

Светослав Дяков: Лудогорец отново ще играе в Шампионска лига

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков даде изявление за формалния уебсайт на клуба, в което приказва по настоящи тематики.

" Контузията ми отшумя. Напълно съм подготвен да оказа помощ на тима още в мача с ЦСКА. Надявам се да се подготвим добре за дуелите в този шампионат. Тази година ни се желае да спечелим и Купата на България ", показа Дяков. Той приказва и за треньора Валдас Дамбраускас.

" С течение на времето Дамбраускас ще наложи концепциите си и ще изглеждаме все по-добре. Харесвам стила на работа на Валдас. Има доста хубави хрумвания. С този треньор ни чакат положителни времена. Но нека имаме и шанс. Отборът към момента е надалеч от десетата купа. Имаме да изиграем много мачове. Не би трябвало да подценяваме никого. Докато не си осигурим купата, не би трябвало да понижаваме оборотите ", счита Дяков.

Той е уверен, че отборът ще продължи със мощното си показване в евротурнирите. „ Вярвам, че Лудогорец още веднъж ще играе в Шампионската лига. Това е задачата, към която би трябвало да се стремим. Програма най-малко би трябвало да бъде влизане в групите на Лига Европа “, счита Светослав Дяков. Той не е решил да се отхвърля от футбола. „ Това няма да бъде последната ми година като футболист. Дай Боже да се опазя от травми ", безапелационен е Дяков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР