Kапитанът на ансамбъла по художествена гимнастика - Симона Дянкова, се

...
Kапитанът на ансамбъла по художествена гимнастика - Симона Дянкова, се
Коментари Харесай

На сбогуване: Симона Дянкова изля душата си

Kапитанът на ансамбъла по художествена гимнастика - Симона Дянкова, се сбогува с тима по изключително прочувствен метод. Олимпийските шампионки от Токио 2021 не съумяха да вземат участие на международното състезание поради контузия на Лаура Траатс и по този начин триумфът в японската столица се оказа последното надпревари в техните блестящи кариери.

“Нашата спортна кариера приключи! Тук, в Япония, в страната, в която сбъднахме най-голяма си фантазия! Щастливи сме! Да, бяхме подготвени за още една борба, готови сме и искахме да приключим уместно, само че по този начин е трябвало да стане. Нашият край си остава спечелването на по този начин бленувания златен олимпийски орден!

Не знам какъв брой дълго светът ще помни “Най-Великото шоу”, “Спартак” или “Легендата за нос Калиакра” и няма значение. За мен е значимо, че всички тези страсти ще ги помня постоянно, ще са постоянно с мен и ще ми припомнят, че когато човек в действителност желае нещо, не се отхвърля, настойчиво и търпеливо следва фантазията си, без значение от всичко и всеки, няма невъзможни неща!

Чух толкоз хубави думи по наш адрес! Благодаря Ви хора! Отношението Ви към нас ни потвърждава, че всичко е имало смисъл, че сме свършили нашата работа, изпълнили сме задачата си и можем умерено да продължим напред! Бяхте с нас още от първото ни стъпване на терена! Щастливи сме, че Ви вдъхновявахмe, разплаквахме от наслада и Ви карахме да се гордеете!

Искам да благодаря на целия ни екип, на всички, които имаха вяра и се бореха дружно с нас! Вие сте нашите “скрити герои”! Много Ви ценим и Ви обичаме!

Благодаря на моята персонална треньорка Филипа Филипова, че видя нещо особено в това малко момиченце и остана неразделно до мен, дружно с целия клуб “ЧАР " Варна, отпред с госпожа Мария Чиприянова!

Благодаря на госпожа Илиана Раева за това, че всяка нейна парченце съществува, с цел да я има българската художествена гимнастика и с цел да пребъде тя!

Благодаря на Михаела Маевска за спокойствието и увереността, която носеше на тима!

Благодаря на госпожа Весела Димитрова за шанса и уроците. Затова, че ни направи толкоз мощни и че ни трансформира в “любимките на България”! Обичам Ви!

Благодаря от сърце на моето семейство и другари! Щастлива съм, че ви накарах да се гордеете с мен! Щастието в очите ви беше моята победа!

Благодаря на всички девойки, които са били част от този тим!

Благодаря на Теди, че започнахме дружно нашия път!

На моята обичана и скъпа другарка Ели, която безпределно обичам и без която нямаше да стигнем до тук! И на Камето, която беше неразделно до нас, преживяваше всичко с нас и ни помагаше!

Ще ми липсва килима! Ще ми липсва публиката, ще ми липсват надпреварите, само че най-вече от всичко, ще ми липсва моя тим! Трудно е като се сетя, че към този момент няма да имам четири девойки, които да са на всички места с мен, с които да си пазим гърбовете, с които да приказваме на един език, които да ми се връзват на акъла за всяка дивотия!

Мили мои, благодаря ви, че ме избрахте, че ми вярвахте, че ме следвахте! Ще ви предпочитам отново и отново, колкото пъти ми се отдаде опция! Бяхме задоволително луди да пожелаем мощно нещо и доста отдадени, с цел да го реализираме! Доказахме на целия свят, че е допустимо!

Ще ми липсва мрънкането на Мадлен, съжителството със Стефи, нослето на Ерчето, диалозите ни всяка заран с Лаури! Вярвам, че магията сред нас няма да изчезне, даже и да не сме всеки ден дружно!

Искам да ви кажа нещо за Лаура! Тя щеше да играе даже с една ръка, щеше да рискува даже здравето си за тима. Интелигентността и разумността на целия ни екип си личи тъкмо в сходни моменти! Истинският водач взима рационални и съответни решения! Благодаря на доктора ни доктор Мариан Добрев и на госпожа Илиана Раева и на нашите треньори за това, че взеха това рационално решение и прекратихме присъединяване си. Така трябваше!

Дойде време да затворя тази страница от живота си! Затварям я с задоволеност, с голяма усмивка, само че и мъничко горест. Имах опцията да съм част от нещо огромно, да изпитам страсти, които няма къде другаде да изпитам, да се въодушевявам и да въодушевявам,да се срещна с неповторими хора от целия свят! За мен беше наслаждение да се състезаваме дружно! Пожелавам триумф на всички тимове и самостоятелни състезателки! В спорта, човещината е от огромно значение! Помнете, че първото място не е резервирано! Борете се за него- с чест и достолепие! Мечтайте, работете, вярвайте”, написа Симона Дянкова във Facebook.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР