С настъпване на топлото време все повече хора посягат към

...
С настъпване на топлото време все повече хора посягат към
Коментари Харесай

Не го яжте: Изтеглят от пазара легендарна марка сладолед СНИМКА

С настъпване на топлото време от ден на ден хора протягат ръка към обичаното охлаждащо лакомство – сладоледа.

Опасност от животозастрашаващи съставки в него обаче, подплаши производителя и клиентите и се наложи да се изтеглят големи партиди от леденото лакомство.

Опасните детайли са засечени в продуктите на Magnum, написа британската преса, като напомня, че това се случва за повторно.

Клиентите са призовани да върнат Magnum Almond Ice Cream Sticks в Обединеното кралство и Ирландия, тъй като не са безвредни за ястие.

Агенцията за хранителни стандарти призова хората, които са закупили сладоледи от три опаковки, които се продават за към £3,25 в множеството супермаркети, да не ги ядат.

Това идва три седмици откакто Unilever трябваше да изтегли Magnum Classic Ice Cream Sticks поради вероятното съществуване на части метал.

Говорител на FSA сподели: „ Unilever изтегля сладолед Magnum Almond Ice Cream Sticks (3×100 ml), заради вероятното съществуване на пластмаса и метал. Това прави продукта рисков за консумация ”.

„ Ако сте купили горния артикул, не го яжте. Всички клиенти със запитвания или терзания могат да се свържат с екипа ни за спомагателни насоки.

Всички артикули с партидни кодове L3338, L3339, L3340, L3341, L3342 и най-хубави до 12/205 се изтеглят , прецизира производителят.

Можете да ревизирате периода на валидност на вашия сладолед и партидния код в профил на кутията, припомнят още от компанията, която прецизира, че други артикули не са наранени.

 

 

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР