Каним всички политически сили и да се обединим по основни

...
Каним всички политически сили и да се обединим по основни
Коментари Харесай

ДПС кани партиите на диалог за приоритети

" Каним всички политически сили и да се обединим по съществени цели за прогресивно развиване на страната и по-късно да мислим какво държавно управление ще ги извършва ". Това съобщи в в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по Канал 3 зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид. Движение за права и свободи от дълго време упорства за секторни разбори, които да дефинират кои браншове би трябвало да бъдат предпочитано подпомагани в рецесията и за разработване на национална стратегия за догонващо развиване.

" Още от първия ден се обявихме против  това държавно управление и казахме, че то е нездравословно за страната. Затова от първия му ден приказваме за ремонт ", напомни Хамид. " Има моменти, в които Движение за права и свободи поддържа законопроекти, които дават отговор на програмата ни. Движение за права и свободи поддържа своите тактики и позиции, без значение от кого се внасят ", добави той.

" Няма по какъв начин една страна да действа добре, когато институциите в нея не работят добре между тях ", безапелационен бе националният представител. " Движение за права и свободи сподели, че във всеки един миг е сплотено. Показахме, че имаме една добре проведена младежка организация, че можем да бъдем гаранти за запазването на демокрацията ", добави той. " Винаги сме дали своят вот против държавното управление, по този начин ще гласуваме и за вота на съмнение ", съобщи Хамид Хамид.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР