Кандидатурите до момента демонстрират ползите от дигитализациятаКонкурсът Наградите на БАИТ“

...
Кандидатурите до момента демонстрират ползите от дигитализациятаКонкурсът Наградите на БАИТ“
Коментари Харесай

„Наградите на БАИТ“ привлича интересни ИТ проекти

Кандидатурите досега показват изгодите от дигитализацията

Конкурсът „ Наградите на БАИТ “ ще приема кандидатури до 14 януари 2019 година

Впечатляващи ИТ планове са измежду първите претенденти за оценки в състезанието „ Наградите на БАИТ “ за 2018 г одина, оповестиха уредниците от авторитетната браншова организация, която сплотява множеството ИТ компании на пазара у нас .

8-мото издание на състезанието продължава традицията да събира новаторски планове и забавни практики, които към този момент действат в България и носят добавена стойност за жителите и бизнеса.

Кандидатурите досега образно показват опциите на технологиите и удобствата, които дигитализацията внася във всекидневния ни живот. Ето кои са те:

Желаещите да показват своите сполучливи ИТ решения, услуги и планове могат да се включат в конкуренцията, като аплайват в една или повече от следните категории: Образователна премия, Младежка премия, Журналистически принос, Държавна администрация, Общинска администрация, Start Up Компания, Успешен български ИКТ артикул, Значителен корпоративен ИКТ план, Компания-новатор в потребление на авангардни ИКТ решения и Компания с максимален принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ промишленост по света.

До момента са подадени кандидатури в 4 категории – Държавна администрация, Общинска администрация, Журналистически принос и Start Up компания. Наградата на БАИТ за специфичен принос се връчва по решение на журито, посредством вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Регистрацията за състезанието е безвъзмездна и ще бъде отворена до 14 януари 2019 година, в това число, на уеб страницата на Наградите на БАИТ за 2018 година В състезанието могат да вземат участие компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

Последните 7 издания на „ Наградите на БАИТ ” се организираха под патронажа на президента на България и традицията се резервира и в актуалното издание на състезанието. Наградите ще бъдат връчени на публична гала през февруари 2019 г.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР