Кандидатът за президент, подкрепен от ГЕРБ-СДС и от други десни

...
Кандидатът за президент, подкрепен от ГЕРБ-СДС и от други десни
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: Проф. Анастас Герджиков: Благодаря ви за доверието - постигнахме целта си да сме на балотаж и ще приемем подкрепа от всички, които искат обединена България! Ще победим и ще работим за създаване на редовен кабинет

Кандидатът за президент, подсилен от ГЕРБ-СДС и от други десни партии, както и от цялата научна и интелектуална общественост в страната, проф. Анастас Герджиков и претендентът за вицепрезидент Невяна Митева с първи думи след края на изборния ден.

От щаба на проф. Герджиков оповестиха, че ще дадат изказване в 21 часа.

" И пет пъти да вършим избори, резултатът ще остане същият. Няма да създадем елементарно държавно управление. Затова призоваваме всички водачи още на следващия ден да стартират договаряния за сформиране на държавно управление. Призовавам и ще работя за това да се сформира постоянно държавно управление за излизане от рецесията ", разяснява проф. Герджиков.

По думите му всички партии ще кажат, че са спечелили, само че в очите на българския жител спечелили ще са тези, които създадат държавно управление.
свързани новини24806на 12.11.202175657на 12.11.2021
" Ние имахме две цели за президентските избори. Агенциите споделяха, че двойката Радев-Йотова ще завоюват на първи тур. Нищо сходно не се случи. Ето че отиваме на балотаж и това не е единствено поради ниската изборна интензивност, а тъй като никой не от претендентите не събраха над 50% ", добави проф. Герджиков.

Той посочи, че разликата е дребна - 23-24%. " Сигурен съм, че ще наваксаме и тях. Останалите претенденти ще се извърнат към нас ", разяснява той.

" Дебат трябваше да има. И откакто не пожела да го проведем преди изборите, уповавам се, че можем да го изпълним сред двата тура ", продължи кандидат-президентът.

Проф. Герджиков посочи, че ще разчитат на гласовете на всички жители, които желаят обединена България. По думите му 10-15% от симпатизантите на всички партии са дали гласа си за него и полк. Митева и се надяват, че това ще се усили сред двата тура.
свързани новини62340на 13.11.2021
" Убеден съм, че ще успеем да обърнем резултата ", отсече подкрепеният от ГЕРБ кандидат-президент и добави: " Сигурен съм, че доста български жители ще гласоподават за нас. "

" Много държим на спор с господин Радев и сме подготвени да го проведем когато и да е, на всяко място ", приключи проф. Герджиков.

Очаквайте най-горещите събеседници, най-точните разбори, най-пълни данни на всеки кръговиден час единствено в изборното студио на ПИК TV!

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР