Кандидатът за кмет на община Кюстендил от Местна коалиция ГЕРБ

...
Кандидатът за кмет на община Кюстендил от Местна коалиция ГЕРБ
Коментари Харесай

Петър Паунов:За доброто на Вас и Кюстендил!

Кандидатът за кмет на община Кюстендил от Местна коалиция ГЕРБ Петър Паунов се обърна към жителите на общината

„ Скъпи другари,

Уважаеми съграждани,

Отмина месеца за разбори и равносметка в тази акция. Благодарим на всеки един от сътрудниците и нашите другари, които се включиха в многочислените срещи. Благодарим на всеки един от Вас, че споделихте с мен и сътрудниците ми своите болки и проблеми. Благодарим Ви, за скъпите хрумвания, които ни дадохте и знайте, че ние от самото начало сме се съобразявали постоянно с Вас, изграждайки политиките на община Кюстендил.

Искате мощна и самостоятелна локална власт, самостоятелна от корупционни ползи, самостоятелна от партийните интриги, самостоятелна от ползи на престъпни групировки. Същото желаеме и ние и за това заставаме пред Вас и се надяваме, че посредством своя безапелационен избор ще ни дадете поддръжката си в неделя, с цел да може да отстояваме тези ползи, както пред националното държавно управление, по този начин и пред всеки един държавен орган, който през последните две години загуби своята легитимност и дезертира от проблемите на района “, сподели Паунов.

Тук сме със своите сътрудници, извънредно способен и квалифициран екип, с цел да може да подновим развиването на нашия град, уточни Паунов.

„ Благодарим Ви, че дружно изправи снага Кюстендил, само че е основно развиването да продължи. Развитие със засилени темпове на туризъм и стопанска система, модерното земеделие, развиването в региона на образованието, културата и несъмнено във всеки един от секторите. Няма да подминем опазването на здравето, знаем и корупционните схеми, които са сега в Държавното сдружения „ Кюстендилска вода “ - няма да позволим повече да продължат.

Разчитаме на Вас и съобразявайки целите, които Вие ни зададохте би трябвало да застанем като мощен и квалифициран екип. Всеки един от сътрудниците е безукорен експерт в своята сфера и за това сме подготвени да отстояваме Вашите ползи през идващите години. За страдание останахме единствените, които подписаха декларация за почтена акция, единствените, които не изрекохме неистини и спонсорирани мероприятия, с които по някакъв метод да оскърбим останалите участници в акцията.

Не можем да си позволим да разделяме обществото, за това подкрепени от тези 13 политически обединения, което се случва за първи път в историята на България, демонстрира единствено едно- оценка за самостоятелните политики на един заслужен Кюстендил.

Надявам се, че ще бъде подобен, за това молим за амнистия за нашите неточности и да приемете готовността ни, че през идващите години сме подготвени да отдадем силите си, трудовете си, дните си за положителното на Вас, на Кюстендил. Благодарим за поддръжката, уповавам се, че дружно ще вървим напред! “,заяви Петър Паунов.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР