Кандидат-кметът на Русе Рена Стефанова, издигната еднолично от бившия транспортен

...
Кандидат-кметът на Русе Рена Стефанова, издигната еднолично от бившия транспортен
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Знакови имена от Русе купуват гласове за кандидат-кмета от ПП Рена Стефанова

Кандидат-кметът на Русе Рена Стефанова, издигната еднолично от някогашния транспортен министър Николай Събев – Дедо Еконтий, се набърка в престъпни схеми с пазаруване на гласове, издаде пред Narod.bg източник под пагон от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Ченгетата са засекли незаконни лихвари в кв. „ Дружба ” 2, които зарибявали жертвите си, че против пусната бюлетина за наказаната някогашна депутатка от Политическа партия на вота на 29 октомври ще понижат сумата по борчовете им.
В престъпната търговия с изборните права са забъркани престъпни престижи като Л. Паскалев, В. Люцканов, П. Ангелов, тартори на лихварски банди и бригади за имотни измами, изясни униформеният източник.
Юристката на Дедио Еконтий Рена Стефанова беше народен представител в 47-ото и 48-ото Народно заседание, само че не откри място в сегашния парламент, откакто беше изместена с преференциален избор от четвъртия в листата Иван Белчев.
Младият народен представител е и измежду най-ревностните врагове за издигането на юристката за кмет на Русе, защото тя има неоправдателна присъда за породена злополука в София, пък въпреки и условна.
Въпреки това Николай Събев, позат като провален транспортен министър, само че и като един от най-щедрите спонсори на ПП-тата, съумя да наложи вярната си юристка за кандидат-кмет, с което „ Промяната ” загуби всевъзможни шансове в Русе.
Социолозите все още дават към 8% на аватара на Ники Еконта, което е извънредно незадоволително за прекосяване най-малко в балотажа.
За похлупак натрапената кандидатура разцепи така и така мижавата поддръжка за Политическа партия, като доста от гласоподавателите на партията я изоставиха в търсене на читава кандидатура.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР