Кандидат-депутатът от листата на ВМРО-БНД в Шумен Явор Якимов е

...
Кандидат-депутатът от листата на ВМРО-БНД в Шумен Явор Якимов е
Коментари Харесай

Кандидат-депутат издирва подпалвача на колата си

Кандидат-депутатът от листата на ВМРО-БНД в Шумен Явор Якимов е станал жертва на подпалвач в навечерието на изборите. Въпреки че казусът беше огласен като палеж на автомобил, самоличността на пострадалия е била непокътната в загадка, очевидно поради вота. Сега Якимов е популяризирал в обществените мрежи видео и търси подпалвача на колата си, написа Монитор.

В просторен статус във фейсбук Якимов разказва какво се е случило и отхвърля изрично вероятността претекстовете за покушението върху колата му да са политически. На споделеното видео се вижда по какъв начин мъж с тъмни облекла, качулка и маска на лицето се приближава до предницата на автомобила, поставя нещо там, залива, а по-късно възпламенява и се отдалечава с бързи крачки.

" ТОВА НЕ Е ПОЛИТИКА, ТОВА Е ЛИЧНО! На 24.03.2021 година възпламениха персоналния ми автомобил на стойност 1300 лева Този опит за увреждане на моето имущество не е първи. Няколко седмици преди този момент бяха счупени стъклата на дома ми, два пъти… през няколко дни!!

Това не е политика, а самата ИСТИНА. Именно на днешния ден желая да кажа няколко истини за мен и моето семейство.Първо, аз, Явор Якимов, имам само заем към банка, не дължа пари на кредитни къщи, лихвари или други лица. Това е ИСТИНА.

Второ, да, член на моето семейство страда от психологични болести, само че сега се лекува и усъвършенства, за което изричам своите най-искрени благодарности на лекарите. Външни лица обаче се възползваха от това положение на роднината ми за материално облагодетелстване. Това е ИСТИНА.

Смятам, че съм човек, който стои в обществото с някакъв престиж, не знам чии ползи или усеща съм засегнал. Пиша ви всичко това с молба – да намерим дружно ИСТИНАТА, кой прави тези противоправни увреждания по персоналното ми имущество.

Моля за вашето подпомагане, в случай че някой има информация за лицето, което се вижда на клипа по какъв начин подпалва автомобила ми на ул. „ Нанчо Попович “ №37, гр. Шумен на 24.03.2021 г в 19.59 часа, да се свърже с мен.ТОВА НЕ Е ПОЛИТИКА, ТОВА Е ЛИЧНО И Е ИСТИНА! "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР