Канадският министър-председател Джъстин Трюдо заяви, че има шанс да се

...
Канадският министър-председател Джъстин Трюдо заяви, че има шанс да се
Коментари Харесай

До 31 септември може да има търговска сделка Канада - САЩ - Мексико

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо съобщи, че има късмет да се доближи до съглашение за континенталната комерсиална договорка с Мексико и Съединени американски щати до края на тази седмица, съобщи БГНЕС.
Само ден откакто канадските търговски представители се включиха още веднъж в диалозите за Северноамериканско съглашение за свободна търговия (НАФТА) във Вашингтон Трюдо съобщи - " Има опция да се стигне до добра договорка за Канада до петък ".
Но всяко съглашение " ще зависи от това дали е най-хубавата допустима договорка за Канада ", съобщи Трюдо по време на студентски митинг в северно Онтарио.
По-рано договарящият от страна на Канада външен министър на страната Кристия Фриланд два пъти съобщи, че договарянията вървят добре и е оптимист за това по кое време ще приключат.
Само преди ден завършиха договаряния сред Мексико и Съединени американски щати, след които стана ясно, че НАФТА евентуално ще остане в историята, а новото континентално комерсиално съглашение ще бъде кръстено по друг метод.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР