Канадският актьор Мена Масуд, който изигра Аладин в едноименния филм

...
Канадският актьор Мена Масуд, който изигра Аладин в едноименния филм
Коментари Харесай

Мена Масуд: В мен виждат само Аладин, нямам покани за други роли

Канадският артист Мена Масуд, който изигра Аладин в едноименния филм на Гай Ричи, съобщи, че след излизането на кино лентата не е получил нито една покана за роля, оповестява Дейли Мейл.

„ Малко съм изтощен от това. Искам хората да схванат, че когато направиш роля като Аладин, това не постоянно носи самопризнание и популярност “, разяснява той.

На кастинга артистът победил повече от 2 000 претенденти за основната роля във филмовата акомодация на анимационния филм на „ Дисни “ от 1992 година. След излизането на лентата, която завоюва повече от милиард $, мнозина имаха вяра, че Масуд ще бъде доста сполучлив.

„ Знам, че имаше такива, които споделяха: „ Той завоюва милиони и ще получи предложения и от други режисьори “, само че това не е по този начин. Не съм имал нито едно прослушване, откогато Аладин излезе ”, сподели артистът.

Актьорът показа, че се тревожи за възрастта си и има вяра, че режисьорите го подценяват, макар обстоятелството, че той стартира актьорската си кариера преди 10 години.

“Чувствам, че ще остана неусетен дълго време още до момента в който съм млад – на 28 години съм. Много фенове и режисьори за първи път научиха за мен след Аладин. Затова мисля, че ще бъда свързван с този облик още дълго време. Трябва да поработя над това да убедя всички в противоположното “, изясни Мена. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР