Канадската красавица Илдико Ференци, модел на Плейбой и наричана най-горещата

...
Канадската красавица Илдико Ференци, модел на Плейбой и наричана най-горещата
Коментари Харесай

Гореща моделка на "Плейбой" показа интимни СНИМКИ 18+ в подкрепа на раждането на деца и кърменето

Канадската хубавица Илдико Ференци, модел на " Плейбой " и наричана " най-горещата майка ", разгласява свои фотоси в устрема си да покаже, че кърменето е нещо напълно обикновено. Освен това тя показа пред многочислените си почитатели и поклонници, че в действителност раждането е направило тялото й още по-прекрасно, оповестява " Мирър ". Илдико Ференци, която се изявява и като актриса, декларира, че се усеща по-секси от преди във всяко едно отношение след раждането на своето дете преди шестнайсет месеца.



Горещата майка, която даже е съумяла след раждането да се появи на страниците на мъжкото списание, споделя, че кърменето на обществени места би трябвало да се одобри като нещо обикновено.



Ференци прибавя също по този начин, че дамите не би трябвало да се опасяват да раждат поради това, че тялото им може да се промени.

" Във всеки един миг се усещам секси. Това бе по този начин даже и когато бях бременна. Телата на дамите са толкоз красиви във всякаква форма и размер, а чудото на майчинството не може да се съпостави с нищо. Всички ми споделяха, че бременността ще унищожи тялото ми и живота ми, само че това въобще не е правилно, аз съм благословена с най-големия подарък - сина ми ", декларира моделката.



Превод и редакция: БЛИЦ











Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР