Канадската актриса с български корени Нина Добрев реши да поразсъждава

...
Канадската актриса с български корени Нина Добрев реши да поразсъждава
Коментари Харесай

Нина Добрев провокира с вечния въпрос: Има ли значение размерът?

Канадската актриса с български корени Нина Добрев реши да поразсъждава над един от екзистенциалните въпроси, който от край време разпалва полемики сред представителите на мощния пол, а точно - Има ли значение размерът?

Наскоро актрисата разгласява в персоналната си Instagram страница изложба, съдържаща две занимателни изображения, предизвикали почитателите ѝ в обществената мрежа да споделят своята позиция.

A post shared by (@nina) on Sep 29, 2020 at 7:54am PDT

" Дебат, остарял като времето... Има ли значение размерът? Или нещата опират до това по какъв начин го използваш. Говоря за лимони. Очевидно... ", гласи закачливото обръщение към фрагментите на звездата от " Дневниците на вампира ", които все още са получили над 1 милион лайкове.

На тях тя театралничи пред фотографския обектив в супермаркет, като в ръцете си държи два лимона. Единият цитрусов плод е със напълно естествен размер, другият обаче умерено би могъл да скрие главата на брюнетката, в случай че тя го сложи пред лицето си.

A post shared by (@nina) on Oct 21, 2020 at 8:00am PDT

Навярно фотосите не са настоящи, защото на тях Нина е облечена в дълго зимно палто и носи ръкавици, също така нито един клиент на магазина не носи защитна маска, само че това напълно не бе от голяма важност за феновете на холивудската звезда, разяснява уеб сайтът life.dir.bg. Повечето дами, коментирали обявата ѝ, потвърдиха резултатите от редица изследвания през последното десетилетие, пишейки, че размерът несъмнено е значим.

Някои от потребителите обаче демонстрираха не по-малко положително възприятие за комизъм от това на Добрев.

" Същественото е по какъв начин правиш... Очевидно приказвам за лимонада ", написа един от тях.

В момента Нина Добрев е сантиментално обвързана с трикратния олимпийски първенец по сноуборд Шон Уайт. Слуховете, че двамата имат връзка започнаха още през март т.г., само че се потвърдиха едвам 2 месеца по-късно, когато в Инстаграм акаунта на екранната Елена Голбърт се появиха техни общи фрагменти, разкриващи по какъв начин, поради обществената отдалеченост, подстригва в домашни условия спортиста.

В края на този август двойката бе снимана от папараци по време на почивката си в прелестния Тулум, намиращ се в Югоизточно Мексико, обхващащ руините на бивш град на маите. На фотографиите ясно се вижда, че любовта сред тях е в своя разцвет.

A post shared by (@nina) on May 28, 2020 at 4:28pm PDT
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР