Кампанията на БНТ2 Купувам българско“ оказва положителен ефект върху родната

...
Кампанията на БНТ2 Купувам българско“ оказва положителен ефект върху родната
Коментари Харесай

Подарете български продукти за празниците, призовават производители

Кампанията на БНТ2 „ Купувам българско “ оказва позитивен резултат върху родната стопанска система, оповестиха производители на козметични артикули от Пловдив. Според тях през годината е записано и нарастване на потребителите, които са предпочели качеството на българските артикули. Затова апелът на производителите е още веднъж да се доверим на родното, когато избираме подарък за идните празници.


Увеличение на търсенето на българска козметика има освен у нас, а и в Европа, Азия и Африка. Докато ползата на задграничните клиенти обичайно е ориентиран към продуктите с вложено розово и лавандулово масло, то българските консуматори следват повече новите трендове в света на козметиката. Атанас Георгиев и сестра му Милена Георгиева управляват една от най-големите козметични компании със седалище в Пловдив. Обясняват, че качеството и създаването на нови артикули са водещи в активността на българските производители.


Атанас Георгиев - търговски шеф на козметична компания: Все повече клиенти идват при нас с настройката да намерят европейско качество на български цени.

Милена Георгиева - управител „ Маркетинг “ в козметична компания: За последната година сме създали и пуснали на пазара може би към 30-40 разнообразни продукта.


Интерес у нас и в чужбина има към новите артикули с детоксикиращо деяние, бяла козметика с изглаждащ резултат върху кожата и кремове с йогурт. Въпреки конкуренцията на вносните артикули, които се продават у нас, българската козметика продължава да се търси.

Атанас Георгиев - търговски шеф на козметична компания: Смеем да твърдим, че сме на високо софтуерно равнище и по нищо не отстъпваме на съперниците от Западна Европа.


Продуктите за кожа и коса на пловдивската компания, които се създават в индустриалната им база в село Ягодово, се изнасят и в над 50 страни. У нас търсенето им единствено за една година нараства доста. Повишен интерес има към родните артикули и от други сектори. Според представителите на българския бизнес, роля за това има акцията „ Купувам българско “.

Милена Георгиева - управител „ Маркетинг “ в козметична компания: Тази акция би трябвало да е непрекъснато, с цел да може да има непрекъснати и действителни резултати.

Атанас Георгиев - търговски шеф на козметична компания: Избирайте българските артикули, с цел да подкрепяте българската стопанска система.


Представителите на пловдивската козметична компания са безапелационни, че ще продължат да вземат участие в акцията, посредством която достиженията на българските производители стигат по-бързо до родния консуматор.







Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР