Кампания тип кенгуру- ту се появаваш, ту те няма правят

...
Кампания тип кенгуру- ту се появаваш, ту те няма правят
Коментари Харесай

Божков и Манолова с кампания тип кенгуру

Кампания вид " кенгуру " - ту се появаваш, ту те няма вършат укриващият се от правораздаването в Дубай милиардер Васил Божков, някогашният омбудсман Мая Манолова и шоуменът Слави Трифонов. Оценката даде политологът доцент Татяна Буруджиева пред Българска национална телевизия. Тя и сътрудника й доцент Стойчо Стойчев бяха безапелационни, че няма да има и не може да има предварителни избори.

" Аз няма да се уморя да дублирам, че хората обичат новото. Но Мая Манолова не е нова. Това, че се кандидатира за кмет, белким не е ли влизане в политиката? Слави Трифонов го знаем какъв е неговият надолнище. Няма нищо ново ", сподели доцент Стойчо Стойчев и напомни, че Манолова беше и народен представител.

" Няма условия за предварителни избори. Няма кой да пристигна.  За какво да вървят да гласоподават, в случай че не им дадеш вяра? ", добави Буруджиева.

Двамата разясниха и офанзивата на Васил Божков против властта. " Божков стои в общата обстановка. Ясно е, че в балканския политически сюжет постоянно има връзка сред бизнес и политика. Ясно е, че той е един човек, който е изобилно богат. Трябва да сме извънредно деликатни, когато слушаме това, което той приказва. Българинът не харесва богатите хора, постоянно се съмнява по какъв начин е трупано благосъстоянието ", разясни Стойчев..

 

" Да си фантазират хората, които дават пари, че те вършат политиката и да споделят по кое време е времето за избори, не е в региона на политологичния разбор, а на различен вид специалности. Абсолютна неточност е по този метод да се влиза в политиката ", сподели Буруджиева. И насочи рецензия към " добре заплатените пиари на Божков ", които съгласно нея не са наясно какво тъкмо правят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР