Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2018 г.,

...
Камерън Диас, която се оттегли от Холивуд през 2018 г.,
Коментари Харесай

Камерън Диас се завръща на екран

Камерън Диас, която се отдръпна от Холивуд през 2018 година, ще взе участие дружно с Джейми Фокс в екшън комедията " Back in Action " на Netflix.

Проектът събира още веднъж Диас и Фокс, които са работили дружно по спортната драма от 1999 година " Any Given Sunday " и римейка на " Ани " от 2014 година, който беше последната кино роля на Диас преди " пенсионирането " ѝ, заяви „ Variety”.

Фокс пусна известие в Twitter, където показа аудиозапис от телефонен диалог с Диас, която като че ли не може да откри думи, с цел да каже на света, че се завръща на екран.

" Не знам по какъв начин да го направя, разбираш ли? ", споделя тя. Затова Фокс притегля човек, който знае някои неща за завръщането на работа, откакто човек е решил да се отдаде на продължителна отмора: Том Брейди, който по-рано тази година се отдръпна от NFL, с цел да се причисли още веднъж към " Тампа Бей Бъкейнърс " 40 дни по-късно.

" Говорих с Джейми и той сподели, че имаш потребност от няколко съвета по какъв начин да излезеш от пенсия, споделя Брейди, представен от БГНЕС. " Аз съм относително сполучлив в излизането от пенсия. "

Диас удостовери новината в своя Instagram Story, като написа: " Джейми Фокс, единствено ти можеш да ме върнеш в деяние!!! Нямам самообладание, ще бъде ужасно! ".

Сет Гордън ( " Ужасни шефове " ) е режисьор на кино лентата по сюжет, който е написал дружно с Брендън О'Брайън ( " Съседи " ). Подробностите за сюжета се пазят в загадка. По думите на Фокс продукцията се чака да стартира по-късно тази година.

Фокс е изпълнителен продуцент на “Back in Action” дружно с Датари Търнър, О'Брайън и Марк Макнеър. Продуценти са Бо Бауман ( " Central Intelligence " ) за Good One Productions и Гордън посредством Exhibit A.

Една от най-печелившите звезди в края на 90-те и началото на 2000-те години, Диас се прочува след филмовия си дебют в " Маската " през 1994 година с присъединяване на Джим Кери. По-късно тя се снима в поредност от сполучливи сантиментални комедии, измежду които " Сватбата на най-хубавия ми другар ", " Има нещо в Мери ", " Ангелите на Чарли " и " Шрек ".

През 2018 година тя разгласи, че се пенсионира, което значи, че ролята на мис Ханиган в " Ани " е последното кино осъществяване на Диас... до момента в който Фокс и Netflix не почукаха на вратата ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР