Камък падна върху кола в Кресненското дефиле, а една жена

...
Камък падна върху кола в Кресненското дефиле, а една жена
Коментари Харесай

Какви мерки ще се вземат, след като камък падна върху кола в Кресненското дефиле

Камък падна върху кола в Кресненското дефиле, а една жена пострада. Тя е прегледана и освободена с леки пострадвания. Според Агенция " Пътна инфраструктура “ повода за рухването на камъка са изобилните превалявания. От АПИ показват, че случаят е станал в регион, който е част от " Натура 2000 “. Поради тази причина укрепителните действия са лимитирани

" Пострадалите могат да се извърнат към юрист и съда и да изискат правата си. Аз пътувам всекидневно по този път, отстранявал съм доста камъни от него. В моето семейство камък сряза гумата на автомобила, в който пътуват майка ми и сестра ми, заради което той се отклонява в лявото платно. Късмет е, че в този миг не е имало кола или ТИР “, сподели за bTV юристът Антон Драчев.

Адвокатът е част от инициативния комитет, който се опълчва на прекосяването на Автомагистрала " Струма “ през Кресненското дефиле, а една от аргументите са рисковите скатове.

" От инициативния комитет започнахме да го назоваваме " първоопасен път “. Искаме да се избере " източният вид “, при който цялата автомагистрала да минава по-нависоко “, сподели още Драчев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР