Към настоящият момент по-скоро наблюдаваме едни подводни течения, при които

...
Към настоящият момент по-скоро наблюдаваме едни подводни течения, при които
Коментари Харесай

Доц. Киселова: Борисов се опитва да всее раздор между ПП и ДБ

„ Към актуалният миг по-скоро следим едни подводни течения, при които ГЕРБ не носят официално лична отговорност за ръководството, само че в последните няколко дни сме очевидци по какъв начин господин Борисов се пробва да раздели двата съществени субекта в обединението, която е мандатоносител, като се вършат придвижвания, които да ударят – дали очевидно или по-скрито – съдружните сътрудници от Демократична България. “Това мнение изрази в ефира на „ Добро утро, Европа “ конституционният специалист Наталия Киселова.
Когато се споделя, че се вършат неофициални срещи за помиряване, за стопяване на ледовете сред водачите на „ Продължаваме промяната “ и Бойко Борисов са изключени „ Демократична България “. Те не са били известени нито на неофициалната среща, нито пък са били поканени.
„ На последващо място – има и една мощна офанзива против министъра защитата, който съгласно мен е основен в държавното управление през неговия консултант, като се споделя освен да се в профил съветникът, който е представител на Демократична България, само че и самият министър да понесе отговорност за това, че съветникът се е държал несъответващо на неговия пост, във връзка пострадване на неговото дете “, разяснява тя.
 Според нея тези подводни течения имат за цел ГЕРБ да придобие преднина на локалните избори, защото регистрацията стартира през днешния ден в ЦИК от една страна, и от друга, в случай че може да внесе съмнение в лагера на мандатоносителя, с цел да може след това, договаряйки поотделно с Политическа партия и Демократична България, да извлече повече изгоди за ГЕРБ.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР