Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукТошко Йорданов при Цветанка: „Човекът, който е

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукТошко Йорданов при Цветанка: „Човекът, който е
Коментари Харесай

Държавата ни и ние станахме жертви на психическата тъмнина в главите на тези две момчета – Кирил и Асен

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Тошко Йорданов при Цветанка: „Човекът, който е бил срещу да купуваме газ от Русия, е Асен Василев“. Тези царе на неуспехите ме потрисат! Аматьори, които строшиха страната с такава лекост, за които неналичието на газ, неналичието на предсказуеми доставки и високите цени, които ще ни застигнат през зимата, са някакво развлечение.

Напомпване на егото от кучешки слугинаж към господарите. Парадоксално, само че факт. В България парадоксите са формула на живота. Пак гласувайте за тези ненормални хора, които са способни поради персонални страсти, поради неосъзнатата си несръчност, която показват за прогресивна харвардска автентичност, да срутят страната и след тях и потоп…

Инфантилизмът лишава индивида от възприятие за мярка. Инфантилът няма спирачка, страхове и съображения, той може всичко. В този смисъл страната ни и ние станахме жертви на психическата мрачевина в главите на тези две момчета – Кирил и Асен.

И в този момент още веднъж ще вършат избори. Ще влагат с операции, неистини, банални лозунги и измама в нелепостта на електората, правейки му похвали какъв брой е интелигентен, че избира точно тях, а не „мафията“. Обидно е, че има пораснали хора, прочели най-малко една-две книги, получили в миналото шофьорска брошура, които могат да се вържат към момента на тези немного комплицирани измамници…

Едно е да лъжеш комерсиалните си сътрудници, вложители, купувачи, друго е да правиш държавна политика, да лъжеш цяла нация, да фантазираш пред непознати държавници, да разказваш небивалици по срещите на върха, и още малко да вкараш страната ни във война, щото си „международно“ необразован до ироничност и не си схванал за какво си паднал от власт….
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР