Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукНе мога да повярвам, че има 16,8%

...
Калина АндроловаКалина Андролова, фейсбукНе мога да повярвам, че има 16,8%
Коментари Харесай

Не мога да повярвам, че има 16,8% вероятно образовани граждани, които ще гласуват за тези доказани палячовци от ПП

  Калина Андролова
Калина Андролова, фейсбук

Не мога да допускам, че има 16,8% евентуално образовани жители, които ще гласоподават за тези ДОКАЗАНИ палячовци от Политическа партия.

Откъде идва пазарният триумф на тази аморфна групировка? За мен остава мистерия. Дали идва от псевдоинтелигентни градски персонажи, обърнати със знанията си само към удоволствената част на живота, и съществуващи в повърхностния пласт на човешката мисловност и усещане на света – рукола, търсене на полова еднаквост и свободното й изложение, искания за лек метод на живот и бързи пари против обмяна най-вече на фасони, по-малко на умения. Или идва от дълбокия Стокхолмски синдром, който владее нашата нация.

Политиците в действителност продават своята персона, чийто профил включва всевъзможни неща – от партийна идеология и възгледи до лицеприятно лъчение и жанр на другарство и държание. Партийната теория не е задоволителна, с цел да даде прикритие и напредък на отблъскваща персона. И противоположното, да си ухилен младеж, добър в схемите на лекия метод на живот, толкоз мечтан модел за незрелите душевности, не стига, с цел да се случи резистентен политически пробив.

Възможно ли е да има 16,8% гласоподаватели, които не са разбрали какъв брой рискова непросветеност ни стовариха Политическа партия в разнообразни сфери? Практически няма сфера, в която те да имат експертиза, с изключение на по линия на пиците с кристали.

Всички зависимости се трансформират в господстващи за индивида. Пристрастяванията са свързани с дълготрайна, а доста постоянно и с доживотна невропластична смяна в мозъка. Никога и за нищо не бих се доверила на човек, който е с повредена допаминова система от насъбран протеин ΔFosB в невроните.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР