Калифорнийската компания U.S. Specialty Vehicles (USSV), специализирана в доработката на

...
Калифорнийската компания U.S. Specialty Vehicles (USSV), специализирана в доработката на
Коментари Харесай

Брутален свръхлуксозен всъдеход

Калифорнийската компания U.S. Specialty Vehicles (USSV), профилирана в доработката на всъдеходи, показа една свръхлуксозна версия на своя модел Rhino GX - Executive. Тя е издигната въз основата на големия пикап Ford F-450 и е снабдена с втори ред кресла и с голям 40-инчов тв приемник.



Седалките са оборудвани с поставки за краката на пасажерите, разграничени са с комфортни подлакътници, а сред тях е интегриран сензорен екран, който служи за ръководство на мултимедията. По предпочитание на клиента Rhino GX Executive може да бъде оборудван със сателитна телевизия, както и с панорамен таван.



Задният отсек е обособен напълно от предния и пасажерите там могат да поддържат връзка с лидера чрез специфичен интерком. Свръхлуксозният всъдеход се предлага в два разновидността - с 6.7-литров V8 турбодизел и с бензинов V10 с размер 6.8 литра. И двата елемента работят с петстепенна автоматизирана скоростна кутия. Окачването е хидравлично, а джантите са 20-цолови. Те са "обути " с 38-инчови гуми за офроуд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР