Калифорния стана първият щат, забранил премахването на презерватив без разрешение

...
Калифорния стана първият щат, забранил премахването на презерватив без разрешение
Коментари Харесай

Махането на презерватив по време на секс вече е незаконно

Калифорния стана първият щат, забранил премахването на презерватив без позволение по време на сексуален акт, откакто губернаторът Гавин Нюсъм подписа законопроекта в четвъртък, пишат bg-voice.com.

Новата мярка променя гражданския кодекс на щата. Това ясно демонстрира, че жертвите могат да съдят причинителите. Новата корекция гласи, че се не разрешава премахването на презервативи без устно единодушие от колегата.

Депутатът от Демократическата партия Кристина Гарсия се опита да криминализира свалянето на презерватива без разрешение още през 2017г., откакто изследване на Университета Йейл през същата година сподели, че сходни действия зачестяват както по отношение на дамите, по този начин и по отношение на хомосексуалните мъже.

Считано от предишния четвъртък махането на презерватив по време на секс без позволение ще се смята за незаконна полова офанзива, въпреки че наказателно гонене би било мъчно поради обстоятелството, че би било комплицирано да се потвърди, че причинителят е работил съзнателно, а не инцидентно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР