Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака сиКралското

...
Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака сиКралското
Коментари Харесай

Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака си

Какво става в Монако? Кралското семейство проговори за брака си

Кралското семейство на Монако най-сетне проговори, разяснявайки слуховете за разлъка на принц Алберт и принцеса Шарлийн.
-->
Двамата нарушиха мълчанието си и публично отхвърлиха изказванията, че поставят завършек на 12-годишния си брак. Те нарекоха изказванията " злонамерени клюки ", съобщи " Дейли мейл ".

Фейкът потегли от френското списание ROYAUT, което разгласи, че принцът и принцесата са в развой на разлъка. Слухът набра скорост, когато публикацията беше оповестена и в някои уеб сайтове. Това провокира пък спекулации в обществените медии. Наложи се пресслужбата на двореца да направи публично изказване, в което отхвърля изказванията.

Говорителят на кралския двор помоли да се не обръща внимание на въпросната публикация, защото тя е " изцяло неоснователна ".

Двамата се срещат през 2007 година, когато 45-годишната някогашна плувкиня среща принца на спортно събитие. Двойката разгласи годежа си през 2010 година

Шарлийн не беше в Монако през по-голямата част от 2021 година поради здравословни проблеми. Сега тя още веднъж е поела кралските си отговорности и има редица обществени изяви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР