Какво ще промени БСП в управлението на страната ако спечели

...
Какво ще промени БСП в управлението на страната ако спечели
Коментари Харесай

Вигенин: БСП ще спечели изборите

Какво ще промени Българска социалистическа партия в ръководството на страната в случай че завоюва изборите? " ГЕРБ сътвори ръководство, което употребява като фасада от институциите, а в действителност ръководи един човек. В президентството има персона, която не може да бъде следена и по тази причина са тези деструктивни връзки сред президента и премиера ", това сподели в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по NOVA NEWS зам.-председателят на социалистите по интернационалната активност Кристиан Вигенин.

Според него това е корист с властта. По същия метод се печелят и изборите, има вяра Вигенин, като те се вземат решение доста преди изборния ден. Социалистът е уверен, че с цел да бъде преодолян този модел, хората, които не желаят по този метод да се разпределя публичният запас, би трябвало да излязат и всеобщо да гласоподават.

" В Пловдив бяха подхванати ограничения от страна на партията, които демонстрират, че двойни стандарти не могат да съществуват ", уверен е Вигенин.

За него това е смяната, която се чака от всички социалисти. Зам.-председателят на партията по интернационалната активност има вяра, че Българска социалистическа партия върви към изборна победа.

" Управлението след изборите ще зависи от резултатите. Но логиката сочи, че в една коалиция водачът на най-голямата партия би трябвало да е министър председател. Ако другите партии не са съгласни, в името на това да има устойчиво ръководство, министър-председателският пост може да бъде въпрос на договаряния ", заключи Вигенин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР